Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, kesätyö SOTE-kesku, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Palkkaus: 2629,61€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesän sijaisuudet sijoittuvat Eloisan alueen perusterveydenhuollon vastaanotoille ja digitaaliseen sotekeskukseen. Kerro meille hakemuksella millä vastaanotoilla sinun olisi mahdollista työskennellä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu monipuolisia tehtäviä vastaanottopalveluissa: esimerkiksi itsenäistä vastaanottoa, lääkärin avustamista toimenpiteissä sekä toimistotyötä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu itsenäinen vastaanottotyö perusterveydenhuollon eri yksiköissä. Digitaalisessa sote-keskuksessa tehtäviin kuuluu hoidontarpeen arviointi puhelimessa (terveysneuvo ja päivystysapu) ja chatissa.

Haastatteluja ja valintoja teemme jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pian!

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin sekä kahvit ja teet työpaikalla. Etuuden arvo suhteutetaan määräaikaisuuden pituuteen. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Hakijoilta edellytämme 18-vuoden ikää.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Laillistetun ammattihenkilön tehtävään opiskeleva voi toimia tilapäisesti ammattihenkilön tehtävässä, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (2/3) kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista. Alle 2/3 opinnoista suorittaneet voivat toimia lähihoitajan tehtävissä.

Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/569433/fi_FI