Sosiaalialan ohjaaja, Tulevaan Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaaliohjaaja Helsinki - Lastensuojelun ja perhesosiaalityön avopalvelut

Tulevaan Oy sosiaalipalvelut

Haluatko työskennellä itsenäisesti, ilman että kukaan hengittää niskaasi? Toivotko, että voit vaikuttaa omaan aikatauluusi ja tehdä työtä joustavasti? Haluatko saada peruspalkkaa 2820 - 3220e / kk (G 26) ja kokoaikaisena mahdollisuuden tulosbonuksiin?

Jos vastaus on kyllä ja olet sosionomi, sairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja, yhteisöpedagogi tai toimintaterapeutti, ota yhteyttä ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä lastensuojelun- ja perhesosiaalityön avopalveluihin. Pääset mukaan pitkään toimineeseen, moniammatilliseen tiimiin työskentelemään lasten-, nuorten-, ja perheiden parissa.

Meillä sinuun luotetaan ja saat vaikuttaa työhösi. Työ on itsenäistä, mutta esihenkilön ja työkavereiden tuki on aina tarjolla. Tulevaan sosiaaipalveluissa on Helsingin Malminkartanossa sijaitseva nuorisotila sekä Pakilassa sijaitseva toimintakeskus, jossa on mm. seinäkiipeilyseinät, koripallo / sählykenttä, saunaosasto sekä n. 500m2 toiminnallista tilaa asiakastyöhön ja yhteiseen tekemiseen. Tiloissa järjestetään myös monipuolista ryhmätoimintaa, johon voit osallistua yhdessä muiden työkavereiden ja asiakkaidesi kanssa. Lisäksi käytössäsi ovat rauhalliset työskentelytilat Vantaan koivukylässä. Kirjallisia töitä saat toki tehdä myös vaikka kotona - emme edellytä toimistolla olemista asiakastyön tai tiimitapaamisten lisäksi.

Teet töitä pitkään toimineessa perhesosiaalityön ja lastensuojelun avopalvelutiimissä. Pääsääntöisesti työhösi kuuluu perhetyötä, tehostettua perhetyötä ja ammatillista tukihenkilötyötä Helsingin alueella. Työ voi ajoittain sijoittua myös Vantaan alueelle.

Työsuhteesi voi olla koko- tai osa-aikainen ja voit työskennellä myös tuntityöntekijänä. Työtä on pääsääntöisesti arkisin klo 12 ja 20 välillä, mahdollisesti myös säännöllisempää ilta- ja satunnaista viikonlopputyötä, joista voimme sopia erikseen.

Laita hakemus ja CV (jos sinulla on sellainen valmiina) osoitteeseen rekrytointi@tulevaan.fi.

Tarkista sitä ennen, että nämä täyttyvät:
- Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto (tai aiempi opistotason tutkinto)
- Olet rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin/ JulkiSuosikkiin
- Sinulla on kokemusta sosiaalialan työtehtävistä
- Pystyt tekemään itsenäistä työtä ja suunnittelemaan oman työsi
- Sinulla on ajokortti - oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi ja maksamme omista ajoista kilometrikorvaukset. Helsingin avopalvelutiimissä on myös käytössä yrityksen auto, joten oma auto ei ole täysin välttämätön.
- Näiden lisäksi on hienoa, jos sinulla on osaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä nepsy-asiakkaiden kanssa työskentelystä. Erityisosaamisen sekä monipuolisen kielitaidon huomioimme palkkauksessa.

Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus ja palkkaluokka on vähintään G 26. Kokoaikaisille työntekijöille tarjoamme kannustavan bonusjärjestelmän sekä liikunta- kulttuuri- ja lounasedut ja työterveyshuollon.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + ansioluettelo osoitteeseen rekrytointi@tulevaan.fi 16.2.2024 mennessä otsikolla 'Hakemus, Helsinki'. Ei kannata kuitenkaan aikailla - valitsemme sopivan työntekijän heti sen löydyttyä ja toteutamme työhaastatteluja portaittain tammikuun aikana.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Voit halutessasi soittaa ja kysyä lisää tehtävästä: Marko Tolska / Palveluvastaava puh. 045 78339688.

Tulevaan sosiaalipalvelut
- Yhdessä hyvään elämään-
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi@tulevaan.fi