Kesätyöt 2024, Veisto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perinteikäs perheyritys Veisto Oy suunnittelee ja valmistaa HewSaw-merkkisiä sahatavaran tuotantolinjoja Mäntyharjulla, Järvi-Suomen sydämessä. Veiston maine maailman parhaiden sahakoneiden valmistajana on kiirinyt kauas yrityksen syntysijoilta ja noin 80 % tuotannosta viedään ulkomaille. Suomen lisäksi tärkeimpiä markkina-alueita ovat Ruotsi, Baltia, Pohjois-Amerikka, Keski-Eurooppa ja eteläisen pallonpuoliskon istutusmetsävyöhykkeet. Veisto tarjoaa työtä jo lähes 300 ammattilaiselle.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme viihtyisän työympäristön, haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä teollisuuden valmistusyrityksessä, osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden osallistua innovatiiviseen kansainväliseen sahalinjojen valmistusprosessiin.

Hae nyt meille kesätyöntekijäksi! Otamme hakemuksia vastaan 30.04.2024 asti, mutta toimi kuitenkin nopeasti, sillä teemme valintoja jo aiemmin sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tartu siis mahdollisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hewsaw.com/fi/tyopaikat?rmpage=job&rmjob=104&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol