J5L Production Oy, HR Mentor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Palkkaus: 17€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palkkaamme kokeneita sähkö- ja automaatioasentajia. Olisiko tässä työpaikassa uutta virtaa uraasi? Jätä meille hakemus, sillä hyviä tekijöitä rekrytoidaan aktiivisesti ympäri vuoden. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

J5L-Production Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka mahdollistaa arjen sankareiden työtä. J5L-Production Oy valmistaa laadukkaat ambulanssit, ensihoidon ja pelastustoimen johtoautot sekä erilaiset erikoisajoneuvot asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Tule Alapitkälle J5L-Production Oy:lle autosähköasentajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme hakijoilta ajoneuvoalan/soveltuvan alan työkokemusta sekä tietenkin mielenkiintoa ajoneuvoalaa ja sen kehittymistä kohtaan.

Omaatko sähkö- tai automaatiotekniikan perustutkinnon? Onko Sinulla vankkaa kokemusta sähkö- ja ohjauskeskusten kytkennästä, johdotuksesta tai laiteasennuksista? Onko Can-väylätekniikka tuttua? Ja tieto- ja viestintätekniikan perustaidot ja ICT -perustaidot hanskassa?

Tarjoamme Sinulle

- Päivätyön

- Tavallista parempaa tuntipalkkaa

- ePassi -henkilöstöedun

- yhteen hiileen puhaltavien työkavereiden tuen uuteen uraasi meillä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työaika ma - pe liukuvasti alk. klo 6-8 / 37,5 h/vko + työaikapankki tuomaan joustoa elämääsi.

Hakuprosessi:

- HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen.

- Tämän jälkeen J5L hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: www.j5l.fi

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia J5L Production Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/j5l-production-oy/Z9LvL7