Puutarhuri, Varsinais-Suomen alueelle, Turku, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Varsinais-Suomen alueelle viherrakennus- tai maanrakennusalan osaajia monipuolisiin ulkotöihin.

Tehtävänkuvaan kuuluvat vaihtelevat viherrakennusalan tehtävät, kuten esimerkiksi viheralueiden sekä kasviston istuttamista, viljelyä, kunnostusta- ja hoitotyötä, sekä uusien piha- ja puutarhakokonaisuuksien tekeminen.

Aikaisempi kokemus joko puutarhurin, maanrakentajan, viherrakentajan tai kivirakentajan töistä katsotaan eduksi, mutta kokemuksen määrä ei kuitenkaan ole ykkösasia. Halu ja motivaatio tehdä sekä oppia viheralan töitä on tärkein.

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, kädentaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Työ on kokopäivätyötä maanantaista perjantaihin ja työtä tehdään Varsinais-Suomen alueella useissa eri kohteissa.

Tehtävässä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Puuttuvan kortin koulutus voidaan tarvittaessa järjestää. Tieturva- sekä tulityökortti katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta nämä eivät ole välttämättömiä.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat suureksi eduksi vaihtuvien työkohteiden vuoksi, mutta ei täysin välttämätömiä.

Työt alkavat kevään tultua ja jatkuvat niin pitkälle loppuvuoteen, kuin säät ja olosuhteet sallivat viherrakennustöiden tekemisen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1225219