Kattoasentaja, WISOL Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Wisol etsii aurinkopaneelien asentajaa Pääkaupunkiseudulle.

Wisol on kotimainen yritys, joka kehittää, myy ja asentaa testatusti kestäviä aurinkopaneelien kiinnitystuotteita. Meillä on vuosikymmeniä pitkä kokemus katolle tulevien tuotteiden määräysten sekä lujuusvaatimusten mukaisessa asennuksessa ja kehittämisessä. Tunnemme suomalaiset katot, Pohjolan sääolot sekä maaperän vaatimukset. Tavoitteenamme onkin kehittää aurinkosähköalan standardeja ja laatuvaatimuksia, niin tuotteiden kestävyyden ja turvallisuuden kuin asennusmenetelmien osalta.

Etsimme motivoitunutta ja säänkestävää asentajaa liittymään innovatiiviseen tiimiimme Wisolilla. Vastuullasi on asentaa aurinkopaneelijärjestelmiä, säässä kuin säässä. Meillä töitä nimittäin riittää ympäri vuoden! Wisol on edelläkävijä uusiutuvan energian ratkaisuissa, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa voit kehittää osaamistasi aurinkopaneelien asentamisen parissa.

Haussa on henkilö, jolla mahdollisesti on aiempaa kokemusta asennustyöstä yleensä tai aurinkopaneelien asentamisesta. Tärkeintä on, että pidät käsillä tekemisestä, työskentelet mielelläsi ulkona etkä ole säiden suhteen tehty sokerista. Tärkeää on myös periksiantamaton asenne, halu oppia ja kyky sietää korkeita paikkoja - koulutamme sinut kyllä kattavasti tehtävään. Edellytämme sinulta vähintään B-ajokorttia.

Mitä Wisolilla pääsee tekemään?

Meillä Wisolilla asennusviikkosi koostuu monipuolisista asennustyömaista niin asuinrakennusten, liikekiinteistöjen kuin suurempien maavoimaloiden parissa projektin vetäjien laatimien suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti.

Asentajan tehtävässä:

Vastaat aurinkopaneelijärjestelmien asentamisesta asiakaskohteisiin
Toimit yhteistyössä tiimin kanssa varmistaaksesi aurinkopaneelien tehokkaan ja turvallisen asennuksen.
Huolehdit työsi laadusta ja noudatat alan standardeja ja määräyksiä.

Pääsääntöinen työskentelyalueesi on Pääkaupunkiseutu.

Menestyäksesi aurinkopaneelien asentajana sinun tulisi pystyä työskentelemään tehokkaasti sekä osana tiimiä että itsenäisesti. Mikään asennusprojekti ei ole keskenään samanlainen, joten hyvä ongelmanratkaisukyky ja tarkkuus yksityiskohtien kanssa ovat eduksesi. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen aurinkopaneelien asentamisesta ja aurinkoenergiajärjestelmistä. Meillä Wisolilla työturvallisuus on korkein prioriteettimme, joten edellytämme jokaiselta työntekijältämme kykyä noudattaa turvallisuusmääräyksiä ja -standardeja.

Mitä Wisol tarjoaa?

Mahdollisuuden työskennellä eturintamassa uusiutuvan energian parissa kasvavassa ja innovatiivisessa yrityksessä.
Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut.
Työtehtävän, jossa voit jatkuvasti kehittää osaamistasi aurinkosähköalalla.
Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta.
Loistavan työyhteisön, yksin ei jätetä. Saat toisilta asentajilta tarvittaessa tukea ja neuvoja.
Mahdollisuuden työskennellä aliurakoitsijana.

Hae heti mukaan!

Jos koet, että olet asennustöistä motivoitunut henkilö, jolla on intohimoa aurinkosähköalaa kohtaan, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen johan.ronkko@wisol.fi.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Johanilta numerosta 045-614 1484.

Kerro hakemuksessasi mahdollisesta aiemmasta kokemuksestasi aurinkopaneelien asennustehtävissä tai rakennusalan kokemuksesta ja siitä, mikä tässä työssä motivoisi sinua. Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja mahdollisuudesta työskennellä kanssamme!

Wisolilla arvostamme monimuotoisuutta ja sitoudumme tarjoamaan tasa-arvoiset rekrytointimahdollisuudet kaikille hakijoille.

Haku päättyy:28.1.2024 klo 23:59 tai heti sopivan henkilön löydyttyä
Työ alkaa:Keväällä 2024
Työaika:Kokoaikatyö/aliurakoitsija
Työn kesto:yli 12 kk
Palkkaus:Urakkapalkkaus
Työpaikan osoite:Sulankaari 8 H16, 04320 Tuusula
Jätä hakemus:Johan Rönkkö, johan.ronkko@wisol.fi , puh. 045-614 1484.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johan.ronkko@wisol.fi