Killnoise-myyntiedustajia konsertteihin ja festar, Viikonlopun Tapahtumat Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osana tiimiämme myyt Killnoise-korvatulppia ja sadeviittoja konserteissa ja festareilla. Haemme energisiä ja ihmisten kohtaamisista nauttivia myynnistä kiinnostuneita tekijöitä. Jos sinulla on kokemusta mm. urheilutoiminnasta, tapahtumista ja tiimitekemisestä, niin olet varmasti etsimämme tyyppi.

Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta, ja pääset ehdolle tapahtumamyyjäksi. Tulemme myymään tuotteita mm. Metallican, Coldplayn, Bruce Springsteenin ja muiden maailmantähtien keikoilla Helsingissä ja Tampereella, sekä Suomen suurimmilla festareilla. Yhdellä hakemuksella pääset hakemaan kaikkiin tapahtumiimme.

KILLNOISE on ruotsalainen yritys, joka valmistaa toimivia ja tyylikkäitä korvatulppia. Työskentelemme festivaaleilla, konserteilla ja tapahtumissa. Tutustu meihin osoitteessa www.killnoise.com tai www.facebook.com/killnoise. Killnoisen partnerina Suomen tapahtumissa toimii Viikonlopun tapahtumat Suomi Oy.

LISÄTIEDOT:
- Olethan vähintään 15-vuotias
- Tee hakemus täällä: https://killnoi.se/?dest=application&country=fi
- Palkkio on provisiopohjainen (takuupalkkaus, mikäli myynti ei ylitä provision oikeuttavaa rajaa). Provisio vaihtelee 10-15% välillä. Nämä ilmoitetaan aina tapahtumakohtaisesti.
- Palkkio maksetaan palkkana tai laskutuksella, esim. kevytyrittäjänä
- Saat kaiken informaation rekryjärjestelmämme kautta
- Tapahtumassa aina Killnoisen edustaja varmistamassa onnistumisesi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:work.fi@killnoise.com