Varhaiskasvatuksen sijaisrekisteri, Kaarina, Kaarinan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaarinassa on 14 päiväkotia ja yksi varahoitokoti (ryhmäperhepäivähoito), joihin haetaan sijaisia kasvatus-, hoito- ja avustustehtäviin. Yksi päiväkodeistamme on ympärivuorokautinen, joten keikkatöitä voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi keikkatöitä voi tehdä myös avoimen varhaiskasvatuksen toiminnassa eli leikkipuistoissa ja HeiLurin liikuntakerhossa. Osa toiminnastamme järjestetään myös ruotsiksi.

Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää, alalle soveltuvaa koulutusta tai muuta toisen asteen tutkintoa sekä riittävää suomen kielen osaamista. Myös alan opiskelijat ja he, joilla on työkokemusta varhaiskasvatuksesta, voivat liittyä sijaisrekisteriin.

Lisätietoja sijaisuuksista ja Kaarinassa työskentelystä löydät täältä: https://kaarina.vuolearning.fi/login/sijaisenopas

Edellytämme sijaisilta voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti. Ote voidaan esittää ensimmäisen sijaistuksen yhteydessä yksikön esihenkilölle.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. Hakemuksen jättämisen jälkeen lähetämme hakijalle linkin sähköiseen selvitykseen. Hyväksytyn selvityksen jälkeen hakija lisätään sijaisrekisteriin.

Sijaisen vastuulla on päivittää oma käytettävyys kolmen kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Liitä hakulomakkeelle kopio mahdollisesta tutkintotodistuksesta tai opintosuoritteesta. Voit myös lähettää liitteet sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@kaarina.fi hakemuksen jättämisen jälkeen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAA-03-1-24/fi_FI