Perusopetuksen ja lukion opettajien sijaisrekiste, Kaarinan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaarinassa on 10 perusopetuksen koulua, joista yksi on ruotsinkielinen koulu (luokat 1-6), sekä lukio.

Perusopetuksessa sijaisena toimimisessa keskeistä on, että olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen, etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita. Sijaiselta edellytetään 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen kielen osaamista. Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Myös opiskelijat ja he, joilla on alan työkokemusta, voivat liittyä sijaisrekisteriin.

Lisätietoja sijaisuuksista ja Kaarinassa työskentelystä löydät täältä: https://kaarina.vuolearning.fi/login/sijaisenopas

Edellytämme sijaisilta voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti. Ote voidaan esittää ensimmäisen sijaistuksen yhteydessä.

Sijaisen vastuulla on päivittää omaa käytettävyyttä kolmen kuukauden välein, jotta hakemus pysyy aktiivisena. Ajantasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tule parhaaseen joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Liitä hakulomakkeelle kopio mahdollisesta tutkintotodistuksesta tai opintosuoritteesta. Voit myös lähettää liitteet sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@kaarina.fi hakemuksen jättämisen jälkeen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAA-03-3-24/fi_FI