Varhaiskasvatuksen sijaisia Sotkamo, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme jatkuvasti Pilke päiväkoti Pajupilliin keikkasijaisia (varhaiskasvatuksen hoitaja) Sotkamoon. Pilke-päiväkoti Pajupilli aukesi Sotkamon Kirkkotielle uudisrakennukseen tammikuussa 2019. Päiväkoti Pajupilli on musiikki- ja luontopainotteinen ja tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joka ei pelkää päiväkodin moninaisia tehtäviä. Työ on tuntityötä ja töihin kutsutaan tarvittaessa. Hyvä työntekijä kutsutaan usein uudelleen. Mikäli koet, että olisit etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen!

1.8.2021 alkaen tarkistamme rikosrekisterin myös alle 3 kuukauden määräaikaisissa työsuhteissa, eli keikkasijaistemme tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. Ote ei saa olla yli 6 kuukautta vanha.

Työ yksityisessä päiväkodissa - voisiko se olla minun juttuni?

Seuraa myös Instagram-tiliämme @pilke_hyvanpaivantekijat
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-sijaisia-sotkamo/ZN1j7n