Ruokapalvelutyöntekijä (Avoin haku), Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy on Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen, Joensuun, Kiteen ja Nurmeksen kaupunkien sekä Ilomantsin, Heinäveden, Tohmajärven ja Liperin kuntien omistama yhtiö. Toimimme koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella ja tuotamme yhteiskunnallisesti tärkeitä ateria-, puhtaus- ja logistiikkapalveluita pääasiassa omistajillemme. Polkkalaisia on jo yli 800, ja tarvitsemme koko ajan lisää osaajia joukkoomme. Tarjoamme vakaan ja turvallisen työpaikan lisäksi parhaat työkaverit ja ison talon edut!

Tutustu yritykseemme: https://polkkaoy.fi/polkan-kasvot

Haemme joukkoomme ruokapalvelutyöntekijöitä palvelukeittiöihin ympäri Pohjois-Karjalaa. Lisäksi etsimme ruokapalvelutyöntekijä cc:tä Tikkamäen ja Siilaisen ravintokeskuksiin. Avoimen haun kautta voit hakea kaikkiin avoinna oleviin tehtäviin.

Ruokapalvelutyöntekijänä pääset työskentelemään keittiössä erilasissa työtehtävissä kuten esimerkiksi astiahuollossa, salaatinvalmistuksessa, salityöskentelyssä ja muissa avustavissa keittiötyöntehtävissä.

Tikkamäen ja Siilaisen ravintokeskukset ovat isoja valmistuskeittiöitä, joissa pääset työskentelemään monipuolisissa keittiön tehtävissä. Molemmissa tuotantokeittiöissä noudatetaan Cook & chill -ruoanvalmistus tapaa. Työ näissä kohteissa sisältää myös viikonlopputyötä ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 06.00-18.00 välille.

Palvelukeittiöitä ovat muun muassa koulujen ja päiväkotien sekä hoivayksiköiden keittiöt. Koulujen ja päiväkotien keittiöissä työ on arkityötä ja päivätyötä, hoivakohteissa työ sisältää myös viikonlopputyötä.

Olemme kiinnostuneita eri ikäisistä ja taustaisista työntekijöistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Meillä on mahdollista suorittaa tutkinto myös oppisopimuksella! Työkielenä meillä on vielä toistaiseksi suomi, mutta palkkaamme eritasoisia suomen kielen puhujia.

Polkka tarjoaa sinulle:
-hyvän perehdytyksen
-kattavan työterveyshuollon
-kunta-alan vuosilomakäytännön, jossa lomapäiviä kuluu vain 5 viikossa
-e-passin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna kun sopimus on toistaiseksi voimassa oleva tai jatkunut yhtäjaksoisesti 6 kk ja työsuhde jatkuu vielä sen jälkeen
-työsuhdepolkupyöräetu
-yritysalennuksia
-palkitsemisjärjestelmän hyville työsuorituksille
-erinomaiset mahdollisuudet uralla etenemiseen
-toiveen kuulemisen mallin eli kevyen keinon sisäisiin tehtävävaihdoksiin
-ajantasaisimmat työvälineet ja turvallisen työympäristön

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja käytössä on koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINtesin mukaan. Tehtävään haetaan sähköisesti hakulomakkeen kautta.
Työyhteisömme on monikulttuurinen ja toivomme hakijoiksi eritaustaisia ihmisiä.

Kiinnostuitko? Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Polkan rekrytointi sähköpostilla rekrytointi@polkkaoy.fi tai puhelimitse ti-to klo 9-13 numerosta Jonna Jolkkonen 0505638364 tai Ninja Penttilä 0504309515.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/85ab0346-1d98-473c-88ef-86a0b2755ead