Lääketieteen opiskelija, Länsi-Uusimaa, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä on pitkä kokemus perehdyttämisestä ja turvaamme jokaiselle opiskelijalle riittävän määrän tukea, konsultaatioapua sekä sopivan määrän potilaita. Lääkäripaikkojamme on lisätty ja olemme saaneet uusia hoitajia, joten työt pystytään järjestämään turvallisella ja oppimisen mahdollistavalla tavalla.
Osa terveysasemistamme on siirtynyt tiimimalliin, jossa opiskelijat työskentelevät lähes samalla tavalla kuin perinteiselläkin terveysasemalla.

Alueemme terveysasemat ovat jaettu sijainnin mukaan Etelä-Espoon (Tapiola, Iso Omena, Matinkatu, Kivenlahti), Pohjois-Espoon (Samaria, Kalajärvi, Leppävaara, Kilo ja Kauniainen) Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Kirkkonummen, Raaseporin ja Inkoon terveysasemille.

Mikä terveysasema tai alue sinua kiinnostaisi? Etsitkö lyhyttä vai pitkää sijaisuutta?

Tervetuloa mukaan rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemat
Työaika: koko- tai osa-aikatyö
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Lääketieteen opiskelija.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-476-23/fi_FI