Lähihoitaja/yöhoitaja, kesätyö, Onnikoti Annika, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2023
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, kesätyö, Onnikoti Annika, Merikarvia

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Annikaan Merikarvialle!

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat, joten rohkeasti vaan hakemusta täyttämään tai lisätietoja kysymään!

Onnikoti Annika tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille. Yksikkö sijaitsee Merikarvialla rauhallisessa ympäristössä luonnon ääressä. Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat elää omannäköistä elämää ja kokevat tulevansa nähdyksi sekä kuulluksi. Asukkaiden yksilöllinen hoiva huomioidaan toiminnassamme päivittäin.

Meillä Onnikoti Annikassa on tiivis, positiivinen ja joustava työyhteisö, johon sinut otetaan mielellään mukaan. Toivomme sinulta omatoimisuutta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta vammaistyöhön. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi kokemusta vammaistyöstä, me perehdytämme sinut hyvin.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Tehtävä on kokoaikainen 3-vuorotyö.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa 3.6.2024 ja kestää 31.8.2024 saakka.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Veera Vanhatalo
puh. 0406845004, veera.vanhatalo@onnikodit.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-annika

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/mehilainen_careers/job/Merikarvia-Antintie/Lhihoitaja-Yhoitaja--kesty--Onnikoti-Annika--Merikarvia_R0022244-2