Ohjaaja, (lähihoitaja/ opiskelija) Kesätyö, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2023
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja, (lähihoitaja/ opiskelija) kesätyö, Onnikoti Jukola, Hämeenlinna

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme!

Haemme nyt lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen touko- kesäkuussa, työn aloitus on sovittavissa.

Onnikoti Jukola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista täysi-ikäisille kehitysvammaisille ja/tai autisminkirjon ihmisille.

Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, upeiden ulkoilumaastojen ja kauniin luonnon lähellä. Kodissamme on kaksi erilaista ryhmäkotia, joissa kummassakin on omat erityispiirteensä. Työnkuvaasi kuuluu asukkaiden auttaminen, ohjaaminen ja tukeminen arjen asioissa kotona sekä kodin ulkopuolella.

Sinulla on lähihoitajan koulutus tai olet opintojesi loppusuoralla ennättänyt opiskelija. Tuntemus kehitysvammatyöstä on etu, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Meillä Onnikoti Jukolassa jokaista työntekijää arvostetaan.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden työkaverin, jolta löytyy heittäytymiskykyä ja huumoria. Työssäsi tarvitset myös paineensietokykyä ja herkkyyttä huomioida asukkaidemme yksilölliset tarpeet. Toivomme, että omaat halun kehittää Onnikoti Jukolan toimintaa yhdessä työryhmän kanssa.

Työ on 3-vuorotyötä tai 2- vuorotyötä ja työsuhde on määräaikainen.

Tehtävän palkkaus yksityisen sosiaalialan TES:n palkkaluokan G20C mukainen.

Työ alkaa 1.5.2024 ja kestää 30.9.2024. Määräaikaisuuden kestosta voidaan neuvotella.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Kiinnostuitko/innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Mikko Taavela
puh. 040 8256127
mikko.taavela@onnikodit.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/onnikodit_careers/job/Hmeenlinna-Hrkmenkuja-7/Ohjaaja---lhihoitaja--opiskelija--Kesty--Onnikoti-Jukola--Hmeenlinna_R0027782