Kesätyö, lähihoitaja tai alan opiskelija, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2023
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyö, Lähihoitaja tai alan opiskelija, Mainiokoti Karhula, Kotka

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Karhulaan, Kotkaan.

Oletko lähihoitaja tai alan opiskelija, hae meille kesätöihin!

Meillä toimitaan yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen.

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä, kesätyö.

Kesätyö ajoittuu touko- ja syyskuun välille sovitusti.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Haethan tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Riikka Ruuth
puh. 040 708 4543, riikka.ruuth@mainiokodit.fi

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-karhula

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Kotka-Kihlinkatu/Kesty--lhihoitaja-tai-alan-opiskelija--Mainiokoti-Karhula--Kotka_R0027710