Personliga assistenter, JAG Assistans Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2023
  • Hae viimeistään 17.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vi utökar vårt team på Åland!

Är du en av de varmhjärtade och nyfikna personer vi söker till vårt team av personliga assistenter?

Om du är ute efter en meningsfull och människonära deltidssyssla är det här tillfället för dig. Arbetet som personlig assistent kräver ingen formell utbildning eller tidigare erfarenhet. Som assistent på JAG jobbar du alltid med en och samma person, och du får all den introduktion du behöver. Det viktigaste för oss är att du är en pålitlig person med ett öppet sinne - resten handlar om personkemi!

Just nu har vi flera nya medlemmar i Mariehamn och Jomala som söker assistenter för ca 6 timmar per vecka. I arbetet kan ingå till exempel social samvaro, olika evenemang och att fungera som följeslagare till olika ärenden eller träning.

Vill du veta mera?

Hör av dig till vår rådgivare Elin Eriksson, tel. 040 128 4439.
Du kan också lämna din ansökan och CV direkt via vårt elektroniska ansökningsformulär emp.jobylon.com/jobs/215050/
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så fort vi hittar en lämplig assistent!

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab , en icke vinstdrivande serviceproducent, som är specialiserad på personlig assistans för personer med funktionshinder. Det betyder att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter och sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/215050-jag-assistans-ab-finland-personliga-assistenter-i-mariehamn-med-omnejd/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer