Ruoka- ja siivouspalveluiden keikkatyö, Lohjan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2023
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako keikkatyöt ruoka- ja siivouspalveluissa?

Haemme ruoka- ja siivouspalveluihin reippaita ja oma-aloitteisia keikkatyöntekijöitä. Keikkatyötä voit tehdä palvelutyöntekijänä, laitoshuoltajana, ruokapalvelutyöntekijänä ja kokkina.

Ruokapalvelussa valmistetaan n.10 000 ateriaa päivässä. Asiakkainamme ovat päiväkodit ja koulut, eli yhteensä n.8 000 asiakasta päivittäin. Ruoka valmistetaan tuotantokeittiö Köökissä. Suurin osa keittiöistämme on kuumennuskeittiöitä, joissa esivalmistettu ruoka kypsennetään. Pienimmissä kohteissa on jakelukeittiö, joihin ruoka tuodaan kuumana.

Ruokapalveluissa työskenteleviltä edellytetään alan peruskoulutusta ja työkokemusta sekä hygieniapassia.

Siivouspalveluissa edellytyksenä on laitoshuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus alalta sekä hygieniapassi.
Kiinnostus ruoka- ja siivouspalvelualalle katsotaan eduksi.
Myös muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan huomioon sijaistarpeita täytettäessä. Parhaimmat työllistymismahdollisuudet ovat henkilöillä, jotka hallitsevat keittiö- ja siivoustyöt.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7 - 16 välille. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa siirtymistä kohteesta toiseen. Tehtävissä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Lyhyempien sijaisuuksien kautta voi olla mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi. Tapaamisessa tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-02-13-16/fi_FI