Varhaiskasvatushenkilöstön sijaisuudet, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2023
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan luotettavia sijaisia päiväkoteihin, joissa työskentelee yhteensä yli 400 kasvatusalan ammattilaista. Varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja erityisvarhaiskasvatuksen avustajan sijaisuudet voivat olla pituudeltaan yhdestä päivästä aina pidempiin määräaikaisiin tehtäviin.

Voit olla joko alalle valmistunut ammattilainen tai opiskelussa loppusuoralla oleva varhaiskasvatusalan opiskelija. Tätä kautta ei voi hakea kesätyötä.

Ennen kuin sijaisuuksia ja työkeikkoja tulee tarjolle, tulee sinun hakemuksen jättämisen jälkeen sopia haastatteluaika varhaiskasvatuksen palvelupäällikön kanssa. Haastattelusta saat lisätietoa "kiitosviestissä hakijalle".

Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on esitettävä esihenkilölle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatushenkiloston-sijaisuudet-3654/