Työterveyshoitaja, Työplus Yhtiöt Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2023
  • Hae viimeistään 29.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukavaan joukkoomme Työplussaan tekemään merkityksellistä työtä työterveyshoitajana!

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-31.12.2024 työterveyshoitajaa/terveydenhoitajaa (Kannus ja Toholampi)

Työplus on kompaktin kokoinen, alueellinen työterveyshuoltoyritys, joka tunnetaan asiakkaiden ja henkilöstön parissa lämminhenkisenä, ihmisläheisenä ja luotettavana toimijana. Meillä saat työterveyshoitajana tehdä mielekkäitä töitä ammattitaitoasi monipuolisesti hyödyntäen.

Nyt avoinna olevassa tehtävässä työskentely tapahtuu sekä Kannuksen että Toholammin toimipisteissämme, ja työtehtäviin kuuluu työterveyshoitajana toimimisen lisäksi sairasvastaanoton pitäminen.

Tehtävässä edellytämme terveydenhoitajan koulutusta, työterveyshuollon pätevyyden ja työkokemuksen työterveyshuollon alalta katsomme eduksi. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole tehtävän hoitamisessa välttämättömyys.

Kannustamme mielellämme henkilöstöämme palveluidemme sekä oman työn aktiiviseen kehittämiseen. Työntekijänämme olet merkityksellinen osa moniammatillista tiimiä.
Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten suunnitelmallisesta, muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on asiakaslähtöisessä tehtävässä hyötyä. Arvostamme luovaa, ratkaisukeskeistä työotetta ja myönteistä asennetta uusien asioiden oppimiselle, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun.

Tarjoamme
- Monipuolisen työterveyshuollon alan työtehtäviä
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
- Mukavan työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön
- Kattavan perehdytyksen, ammattitaitoiset kollegat ja moniammatillisen työyhteisön kannustavan tuen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sirpa.peltola@tyoplus.fi