Sosiaalialan ohjaaja, Tukitaival Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2023
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei
Oletko mieleltäsi joustava ja empaattinen, asenteeltasi auttava, ylpeästi ammattimainen ja lempeästi jämäkkä tiimipelaaja?
Tukitaival hakee ohjaajia lyhyt aikaisiin sijaisuuksiin ja keikkalaiseksi.
Tukitaival on terapeuttista ympärivuorokautista sijaishuoltoa tarjoava 7-paikkainen erityisyksikkö Peräseinäjoella.
Tarjoamme tukea, taitoja ja valmennusta 12-17-vuotiaille, sijaishuoltoon sijoitetuille lapsille ja nuorille kodikkaassa yksikössä.
Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. omaohjaajana toimiminen, lasten ja nuorten yksilöllisestä hoidosta ja kasvatuksesta vastaaminen, sekä arjen turvallisuudesta ja rakenteista huolehtiminen.
Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet syventyä terapeuttiseen työotteeseen ja ammatilliseen kehittymiseen, sekä osallisuuden myönteiseen ja ammatilliseen työyhteisöön.
Ohjaajat saavat työnohjauksellista tukea kokeneelta psykiatriselta sairaanhoitajalta/ psykoterapeutilta ja kouluttajilta.
Case- työnohjaus on säännöllistä. Työntekijämme perehdytetään toimintaamme sisäisessä puolivuotisessa prosessikoulutuksessa.
Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, sekä kiinnostusta tavoitteelliseen ja menetelmälliseen työotteeseen sekä ymmärrystä vaikeissa elämäntilanteissa elävien ihmisten kanssa työskentelyyn.
Kelpoisuusvaatimukset: Sosionomi amk, Sairaanhoitaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset: ville.nisonen@tukitaival.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja
Ville Nisonen
045 662 6995
ville.nisonen@tukitaival.com

Haku alkaa 8.12.2023
Haku päättyy 7.1.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ville.nisonen@tukitaival.fi