Sairaanhoitaja kesätyö, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2023
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö, röntgenhoitaja, fysioterapeutti tai sairaanhoidon opiskelija tule Mehiläinen Länsi-Pohjaan kesätöihin.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy vastaa Meri-Lapin alueen perusterveydenhuollon- ja erikoissairaanhoidonpalveluista. Yhteisyrityksessä työskentelee yli 700 terveysalan ammattilaista. Tutustu meihin paremmin Facebookissa ja Instagramissa.

Kesätöissä Mehiläinen Länsi-Pohjassa

Meiltä löytyy monipuolisia kesätyömahdollisuuksia opiskelijoille sekä kokeneille terveydenhuollon ammattilaisille. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit tehdä esimerkiksi asiakaspalvelutyötä erikoissairaanhoidossa Kemissä kirurgisilla vuodeosasoilla 3B ja 4B, sisätautisilla vuodeosastoilla 5A, 5B ja syke, lastenosastolla, teho-osastolla, leikkausosastolla, akuuttiklinikalla, synnytysosastolla, röntgenissä tai perusterveydenhuollon vastaanotoilla Kemissä, Keminmaassa tai Torniossa.

Ilmoitathan hakemuksessasi, missä yksiköissä olisit kiinnostunut työskentelemään kesällä.

Mitä toivomme sinulta?

Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön, kunhan omaat reippaan asenteen ja olet motivoitunut kehittämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Työssäsi kohtaat asiakkaita, potilaita, omaisia sekä teet tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin kanssa, joten ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kesätyöntekijänä saat tueksi tiimin, jossa olet tasavertainen työyhteisön jäsen
Kattavan perehdytyksen työtehtävään ja yksikön toimintaan
Mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisella työnkuvalla
Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen voi vaikuttaa yksikön toimintaan
Pääset osaksi kesätyöntekijöiden yhteisöä ja pääset osallistumaan kesätyöntekijöiden tapahtumiin

Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Haluatko liittyä meidän mehiläisten joukkoon ja viettää kesän kanssamme?

Lisätietoja kesätyömahdollisuuksista antaa:

Henkilöstökoordinaattori Mari Yliherva,
puhelin 040 6608895 tai sähköposti lansipohja.rekrytointi@mehilainen.fi

Miten haku etenee?

Hakuaika päättyy 30.4.2024
Kesätyöt alkaa touko-kesäkuun aikana

Tutustu meihin:

https://mehilainenlansipohja.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Kemi-Kauppakatu-25/Sairaanhoitaja_R0027231