Sairaanhoitaja, Kantamo Fenix Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2023
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kantamo on Suomen johtava 12 askeleen / Minnesota-mallin laitosmuotoisen päihdekuntoutuksen tuottaja. Toimintamme jatkuvasti laajentuessa haemme osaavaan moniammatilliseen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen:

Sairaanhoitajaa

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi omakohtaista toipumiskokemusta minnesota-mallin kuntoutuksesta, hoitomallin hyvää tuntemusta ja vähintään 3 vuoden työkokemusta sairaanhoitajan työstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen osana Kantamo -konsernia, johon Kantamo Fenix Oy kuuluu.

Ominaisuuksina arvostamme itseohjautuvuutta ja omatoimisuutta. Koska työ on vaativaa, oman elämän tulee olla vakaassa tasapainossa ennen kuin voit auttaa muita. Jos olet avoin, rehellinen ja helposti lähestyttävä ihminen, joka kykenee itsenäiseen asiakaslähtöiseen työskentelyyn etkä epäröi tarttua toimeen haastavissa tilanteissa, olet etsimämme henkilö ja sovit osaksi elämänmakuista työyhteisöämme.

Kantamo Fenix -yksikkö sijaitsee Ähtärissä luonnonkauniissa maisemissa Ouluveden rannalla noin 4km Ähtärin keskustasta. Ähtärissä on oma juna-asema ja se sijaitsemme n. 2 tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.

Työaika: Toimistotyöaika ma-pe klo 9-17. Työaikaan liittyvistä yksityiskohdista voidaan tarvittaessa sopia tilanteen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eero.kyha@kantamo.fi