Sijainen, varhaisk./opetus/puhtaanapito/ruokapalv., Mynämäen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2023
  • Hae viimeistään 24.11.2026
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TULE KEIKKATÖIHIN MYNÄMÄEN KUNTAAN VARHAISKASVATUKSEEN, OPETUSALAN SEKÄ PUHTAANAPITO- JA RUOKAPALVELUIDEN TEHTÄVIIN!

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Mynämäen kunnan lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme sijaisuuksia varhaiskasvatukseen, perusopetukseen ja lukioon sekä puhtaanapito- ja ruokapalveluihin. Kauttamme sijaisuuksiin työllistyvät mm. varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat, lähihoitajat, opettajat, koulunkäynninohjaajat, laitoshuoltajat ja keittäjät/kokit.

Mynämäen kunnan varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat 0 - 6-vuotiaille lapsille hoitoa, kasvatusta ja opetusta. Varhaiskasvatuksen sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten ja nuorten parissa sekä alan koulutus.

Mynämäen kunnan koulujen tehtävänä on antaa kaikille oppilaille hyvät perustiedot ja -taidot jatko-opiskelua ja elämää varten. Opettajan sekä koulunkäynninohjaajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus sekä soveltuva alan koulutus.

Ruokapalvelut tuottavat päivän ateriat päiväkodeissa ja kouluissa. Puhtaanapitopalvelut tarjoavat päivittäistä puhtaanapitoa kunnan eri yksiköissä, kuten esim. toimistoissa, päiväkodeissa ja kouluissa. Puhtaanapito- ja ruokapalveluiden sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus ja koulutus sekä ruokapalvelussa hygieniapassi.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintosuoritusote suoritetuista opinnoista. Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikostaustaotetta.

Jos kiinnostuit sijaisuuksistamme, täytä hakemus sijaisrekisteriin. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/396344/fi_FI