Terveydenhoitaja, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2023
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin Viitasaaren kuvankauniiseen järvimaisemaan.

Haemme terveydenhoitajaa työterveyshuoltoon Viitasaaren yksikköön

Työterveyshoitajana teet työtä, jolla on suuri merkitys asiakasyrityksesi henkilöstölle ja työyhteisölle. Vastaat sinulle nimettyjen yritysasiakkaiden työterveyshuollon prosessien sujuvasta toteutumisesta ja edistät työntekijöiden työ- ja toimintakykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Työsi ei todellakaan ole yksitoikkoista, vaan nautit siitä, että saat suunnitella itsellesi monipuolisia työviikkoja ja pääset kehittämään yritysasiakkaidesi työterveystoimintaa. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta et kuitenkaan koskaan ole yksin, vaan sinulla on kollegoidesi ja tiimisi jatkuva tuki. Saat myös laajat koulutusmahdollisuudet läpi uran omien kiinnostustesi mukaan. Työtäsi sujuvoittavat helppokäyttöiset digitaaliset työkalut.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta. Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus katsotaan eduksi, mutta sen voi suorittaa myös meidän kauttamme. Voit olla siis vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on aito asiakaslähtöisyys, into työhyvinvoinnin tukemiseen sekä kiinnostus oman työn kehittämiseen. Meillä Mehiläisessä tehty voittaa täydellisen ja virheistä opitaan yhdessä.

Edellytämme työterveyshuollossa työskenteleviltä tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, suuren konsernin vahvan tuen, edistykselliset työkalut, hyvän perehdytyksen sekä työhuoneesta näkymän järvelle!

Tervetuloa joukkoomme!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.4.2024 mennessä. Soita tai ole yhteydessä sähköpostilla niin vastaamme mieleesi tuleviin kysymyksiin ja kerromme lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Miia Piilonen, 040 623 2899, miia.piilonen@mehilainen.fi
Tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 8-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Viitasaari-Sairaalantie/Tyterveyshoitaja_R0020957