Avoin hakemus, Lapin hyvinvointialue, Aarni Henkilöstö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2023
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset Lapin alueella!

Aarni Henkilöstöllä avautuu aika ajoin erilaisia työtehtäviä ympäri Suomea ja kartoitamme sote-alan osaajia erilaisiin tehtäviin. Kuulisimme mielellään, minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut, joten verkostoidu kanssamme!

Miksi verkostoitua Aarni Henkilöstön kanssa?

Tarjoamme työntekijöillemme neuvoteltavan ja hyvän palkan. Aarni Henkilöstöstä saat luotettavan ja välittävän työnantajan, jonka kanssa asiat hoituu helposti. Toimimme yhteistyössä Suomen kiinnostavimpien sosiaali- ja terveyspalvelun tuottajien kanssa ja meillä on mitatusti hyvä olla töissä. Tärkein mittarimme on työntekijöidemme tyytyväisyys ja tästä haluamme pitää kiinni sinunkin kohdallasi.

Aarni Henkilöstö tarjoaa lyhyempiä sijaisuuksia sekä keikkaluontoista työtä, mutta myös vakituisiakin tehtäviä. Aarnilaisia on työskennellyt esim. työterveyspalveluissa, sairaaloissa, digipalveluissa, leikkaussaleissa, hoivan tehtävissä palveluasumisissa, päivätoiminnoissa, kuvantamisessa ja laboratorioissa.

Mikäli meillä ei olisi tarjota sinulle heti sopivaa työtä, suosittelemme kuitenkin verkostoitumaan kanssamme tulevaisuutta varten.

Hae meille helposti!

Vastaa pariin kysymykseen ja jätä yhteystietosi meille. Olemme sinuun yhteydessä, kun sinua mahdollisesti kiinnostavia työtehtäviä avautuu. Voit jättää halutessasi CV:n, mutta se ei ole pakollista.

Haluatko kuulla ensimmäisenä sote-alan kiinnostavimmista työpaikoista? Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa (@aarnihenkilosto)!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.aarnihenkilosto.fi/jobs/3343389-avoin-hakemus-lapin-hyvinvointialue