Sairaanhoitaja, Mainiokoti, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2023
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Mainiokoti Karhula, Kotka

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Karhulaan, Kotkaan.

Mainiokoti Karhula tarjoaa yksilöllistä ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Meillä on joukko hyviä hoitajia ja siihen kaivataan sinua.

Työ on päivätyötä ja työsuhde on kokoaikainen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Riikka Ruuth

puh. 040 708 4543

riikka.ruuth@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/mainiokodit_careers/job/Kotka-Kihlinkatu/Sairaanhoitaja--Mainiokoti-Karhula--Kotka_R0020619