Avoin hakemus, Hoitohenkilöstö, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2023
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI SIE HOITOALAN TIMANTTINEN AMMATTILAINEN TAI URASI ALKUVAIHEESSA OLEVA TULEVAISUUDEN TÄHTI!

Myö Etelä-Karjalan hyvinvointialueella olemme sitoutuneita edistämään alueemme asukkaiden terveyttä, toimintakykyä ja turvaa läpi elämän. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme yhtenään lisää vahvistusta joukkoomme.

Meillä on jatkuvasti avoinna erilaisia hoitohenkilöstön työmahdollisuuksia, joihin pääset hakemaan niiden omien työpaikkailmoitusten kautta. Mikäli näistä työpaikoista ei löydy siun toiveita vastaavaa tehtävää, niin tämän avoimen haun kautta sie voit jättää meille hakemuksen ja katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä siulle osaamistasi vastaavaa tehtävää.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi lähi- tai sairaanhoitaja, ensihoitaja, terveydenhoitaja tai sitten hammashoitaja tai suuhygienisti. Lähetä meille avoin hakemuksesi Kuntarekryn kautta ja kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi ja siitä, millaisista tehtävistä sie oisit kiinnostunut. Pidätkö esimerkiksi vaihtelevasta kotihoidon työstä vai jatkuvasti kehittävästä leikkausosaston työstä. Katsotaan mitä meiltä voisi siulle löytyä!

Mitä tarjoamme siulle?
- Kehityshaluisen työympäristön, joka kannustaa kaikkia työntekijöitään uuden oppimiseen mm. kattavien verkko-oppimismahdollisuuksien kautta.
- Laadukkaaseen johtamiseen panostamisen.
- Osaavan työyhteisön tuen.
- Systemaattisen perehdytyksen.
- Kilpailukykyisen palkan.
- Monipuoliset henkilöstöedut.

Mitä odotamme siulta?
- Tahtoa olla edistämässä osaltasi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asukkaiden terveyttä.
- Sitoutumista organisaation arvoihin ja työskentelyä niiden mukaisesti.
- Kykyä toimia osana tiimiä ja rakentavaa yhteistyötä muiden kanssa.
- Uteliaisuutta ja halua oppia uutta.
- Soveltuvaa tutkintoa sekä tarvittavaa laillistusta hakemaasi tehtävään.
- Hakemassasi tehtävässä vaadittuja voimassa olevia lääkelupia.
- Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
- Tehtäviin valittujen tulee tarvittaessa esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilasta.

Jos sie olet valmis tekemään työtä, jolla on merkitystä, täytä avoin hakemus. Kun täytät avoimen hakemuksen, anna meidän nähdä, mikä siusta tekee erityisen, miksi juuri sie voisit olla se, jota tarvitsemme. Kerro meille tarinasi ja tuo esiin se, mikä tekee siusta sen ainutlaatuisen ammattilaisen, joka olet.

Toivottavasti kuullaan siusta kohta lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/557999/fi_FI