Kerroshoidon palveluvastaava Break Sokos Hotel Bo, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2023
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsinnässä KERROSHOIDON PALVELUVASTAAVA Break Sokos Bomballe Pielisen rantaan!

Miltä kuulostaisi heittäytyä mukaan luomaan Break Sokos Hotel Bomban uutta lukua ja liittyä osaksi rennon rempseää Bomban heimoa? Juhannuksena 2024 valmistuvan hotellilaajennuksemme myötä rekryämme huippuvahvistusta ammattitaitoiseen jengiimme luomaan mitä parasta karjalalaista vieraanvaraisuutta!

VIIHTYVYYTTÄ JA VIERAANVARAISUUTTA

Me Break Sokos Hotel Bomballa etsimme kerroshoidon palveluvastaavaa huolehtimaan osaltaan siitä, että Bomban taika välittyy vieraillemme mitä puhtaimmin! Tulet olemaan avainroolissa hotellimme arjen sujuvuuden ja viihtyvyyden kannalta, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Meillä pääset johtamaan esimerkilläsi ja innostamaan tiimiäsi luomaan asiakkaillemme viihtyisiä ja turvallisia kokemuksia.

Työtehtäviisi kuuluu suunnitella ja johtaa hotellin kerros-, kylpylä- ja ravintolasiivouksen arkea yhdessä toisen palveluvastaavan kanssa, sekä itse työhön osallistuminen. Sinun ei siis tarvitse jännittää, että joutuisit pärjäämään kaikessa yksin. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhön, sekä apua saa kysyä aina yli osastorajojen!

Työssäsi toimit hyvin yhdessä, mutta myös omatoiminen työskentely sujuu sinulta mutkitta. Osaat ottaa vastuuta työssäsi, mutta myös jakaa sitä tiimisi kesken. Arvostamme hyviä esihenkilötaitoja, sillä hyvällä yhteispelillä saamme aikaan ihmeitä!

Mikäli tämä kuulostaa korviisi hyvältä ja olet asiakaspalveluhenkinen siivousalan ammattilainen, tai hotellisiivous alalta kokemusta kerännyt tekijä, meillä voisi olla sinulle paikka auki! Tässä työssä tulet tarvitsemaan tietokoneenkäyttötaitoja, sekä kykyä kommunikoida myös englannin kielellä. Mitäpä jos heittäytyisit mukaan ja liittyisit osaksi Bomban heimoa!

HEITTÄYDY MUKAAN

Työsuhde tarjoaa sinulle PKO:n kattavat henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Kerroshoidon palveluvastaavan tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakemukset pyydämme 30.04.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä luemme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: Ulla Kärki, hotellipäällikkö, ulla.karki@sok.fi, 010 762 3849. Ullan tavoittaa puhelimitse 30.10.2023 alkaen klo 9-16 välillä.

Lisää Bomban rekrystä ja muut avoimet työpaikat löydät osoitteesta bombanrekry.fi

Kurkkaa millaista meillä on työskennellä osoitteesta pkomara.fi

TERVETULOA BOMBALLE

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä ja ravintoloissa luonto sekä karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-BOMBA/Kerroshoidon-palveluvastaava-Break-Sokos-Hotel-Bomballe-Pielisen-rantaan_R-24358