Projektimyyjä, Suomen Vaskisepät Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2023
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinä rakennusalan myyntityön ammattilainen tai sellaiseksi haluava!

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme projektimyyjää Kokkolan seudulle (Vaasa-Kannus). Projektimyyjän tehtävään kuuluu taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen kattojen kuntokartoitukset, tarjouslaskennat ja kauppojen tekeminen. Projektin aikana työmaata hoitaa työpäällikkö, jonka tukena olet projektin aikana.

Olemme toimineet Kokkolan alueella yli 10v, joten Vaskisepät tunnetaan alueella hyvin. Nyt tavoitteenamme on laajentaa ja kasvattaa markkinaa projektipuolella, joten myös uusia suhteita on tärkeä luoda työsuhteen alussa. Asiakkaina ovat taloyhtiöiden puheenjohtajat, isännöitsijät, rakennusliikkeet sekä muut kiinteistöjen omistajat.

Koulutamme sinut tehtävään ja annamme tarpeelliset työkalut käyttöösi. Työtehtävä sopii hyvän keskustelutaidon ja tavoitteellisen asenteen omaavalle henkilölle. Työssä vaaditaan pitkäjänteistä tekemistä.

Rannikkoseudulla ruotsin kielen taidosta on iso hyöty asiakkaiden kanssa.

VASKISEPÄT YRITYKSENÄ?

Toimimme 5 eri paikkakunnalla ja yrityksessämme on 35 työntekijää.
Olemme konesaumakattojen ammattilaisia ja olemmekin toteuttaneet merkittäviä rakennushankkeita ympäri Suomen. Kokkolan yksi merkkipaaluistamme on abc:n kattoremontti.
Käy tutustumassa lisää yrityksemme nettisivuillamme www.vaskisepat.fi

Laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan minulle, niin olen sinuun yhteydessä.
niko@vaskisepat.fi

hakusanat: projektimyyjä, projektimyynti, projektipäällikkö, myyjä, myynti, remonttiedustaja, remonttimyyjä, myyntiedustaja, myyntineuvottelija, myyntityö, aluemyyntiedustaja, alue-edustaja, edustaja
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niko@vaskisepat.fi