Sotkamon perusopetuksen opettajien sijaisuudet, Sotkamon kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2023
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perusopetuksen opettajien sijaisrekisteri kesken vuoden täytettäviä sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat. Sijaisia kutsutaan töihin tarvittaessa mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen aineenopetukseen.

Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset virat laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Sotkamon kunnan avoimia työpaikkoja Kuntarekryn tai TE-toimiston verkkosivuilta ympäri vuoden.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/548004/fi_FI