Varhaiskasvatuksen sijaisuudet, Limingan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2023
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia varhaiskasvatuksen ohjaajia, lastenhoitajia ja opettajia sekä sosionomeja. Työ on poissaolojen paikkaamista päivästä viikkoihin ja sopii alan opiskelijoillekin. Sijaisen tarve voi olla etukäteen tiedossa tai esimerkiksi äkillinen samana päivänä tuleva sijaisuus. Tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus, opiskelijat ja muut alalle soveltuvat huomioiden. Tarkastamme rikostaustaotteen sijaisuuden kestäessä yli kolme kuukautta.
Tarjoamme sinulle positiivisen työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, tuike silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai OVTES:n mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, jätä hakemus Hae työpaikkaa -painikkeesta. Tallenna hakemuksen liitteeksi kopio / kopiot tutkintotodistuksistasi tai opintosuoritusotteestasi. Olemme tarvittaessa yhteydessä puhelimitse.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävistä tai meistä varhaiskasvatus- tai esiopetusyksikön johtajilta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi työyhteisöämme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/545663/fi_FI