Ruokapalvelutyöntekijä / Laitoshuoltaja, TeeSe Botnia Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2023
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastuullinen ja kehittyvä TeeSe Botnia

Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialainen in-house -yhtiö, joka tarjoaa asiakasomistajilleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita. TeeSe Botnialla on tärkeä tehtävä Pohjanmaalla, sillä toimintamme koskettaa lähes jokaista alueellamme. Työyhteisömme 750 motivoitunutta ammattilaista tekevät työtä toimivan ja sujuvan arjen puolesta, mikä tarkoittaa terveellistä ruokaa, huolellista siivousta sekä ketterää kunnossapitoa ja kuljetusta!

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako sinua työskentely ruokapalvelu- tai puhdistuspalvelualalla, mutta pystyt vain sitoutumaan lyhyeksi ajaksi kerrallaan? Haluaisitko olla vaikuttamassa kanssamme pohjalaisten hyvinvointiin?

Jos vastasit kyllä, niin hae meille sijaiseksi! Haemme osa- ja kokoaikaisia ruokapalvelu- ja puhdistuspalvelualan työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin TeeSe Botnialle.

Tarjoamme

- mahdollisuuden Sinulle, joka olet alan rautainen ammattilainen tai vasta aloitteleva tekijä. Osassa tehtäviä on eduksi, jos sinulla on jo jonkin verran työkokemusta ruokapalvelu- tai puhdistuspalvelujen tehtävistä.
-
Ruokapalvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluu työpisteistä riippuen mm. salaatin valmistus, elintarvikkeiden pakkaaminen ja lähettäminen palvelukeittiöihin, astiahuolto ja ruokasalityöskentely. Pääsääntöisesti työt ajoittuvat arkipäiville klo 7 ja 15 välille, mutta olisi hyvä, jos sinulla olisi valmius työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin.

-
Laitoshuoltajana päiväsi koostuvat ylläpito- ja perussiivoustöistä sekä muista palvelutehtävistä vastuualueesi asiakaskohteessa Vaasassa tai Laihialla. Kohteina mm. Vaasan keskussairaala, terveysasema ja koulut. Työ on osassa kohteista päivätyötä tai vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Työajat sijoittuvat klo 6-21 välille.

-
Tarjoamme Sinulle mukavan ja ammattitaitoisen tiimi asiakaspalveluhenkisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteesi tueksi. Toivomme sinulta löytyvän positiivista asennetta, halua oppia uutta ja joustavuutta.

-
Lupaamme Sinulle luotettavan työnantajan, moninaisen tehtävänkuvan ja kattavan perehdytyksen työhön.

Huomioithan, että tietyissä tehtävissä edellytetään hygieniapassia ja suomen kielen osaamista sekä osassa tehtävissä ruotsinkielen perustaitoja. Osassa kohteita tehtävässä vaaditaan myös rikosrekisteriote (laki 504/2002, rikostaustan selvittäminen)

Kuulostaako sopivalta juuri Sinulle? Rekisteröidy Laura-rekrytointijärjestelmään ja jätä hakemuksesi meille!

Lisätietoja antaa:
Pirjo Koskela, puh. 040-7678350, pirjo.koskela@teese.fi
Sinikka Malinen, puh. 040-6653173, sinikka.malinen@teese.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teese.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1&jbid=8#login_form