Suuhygienisti, Pelkosenniemen-Savukosken Kansanterveystyön kuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2022
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymässä on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen SUUHYGIENISTIN toimi . Myös osa-aikatyötoiveet huomioidaan.

Kuntayhtymän alueella sijaitsevat Urho Kekkosen ja Pyhätunturin kansallispuistot. Retkeily-, hiihto- ja laskettelumahdollisuudet alueella ovat erinomaiset. Kalaisat vesistöt ja riistarikkaat maastot houkuttelevat alan harrastajia. Päivähoitopalvelut ovat toimivat. Savukoskella on lukio. Väestöä kuntayhtymän alueella on noin 2000.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on laillistetun suuhygienistin kelpoisuus. Arvostamme työkokemusta ja suuhygienistin tehtäväalueen laajaa hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinua odottavat monipuoliset suuhygienistin tehtävät vauvasta ikäihmisiin joustavin työajoin. Työtiimimme koostuu yhdestä hammaslääkäristä, kahdesta suuhygienististä ja yhdestä hammashoitajasta. Toinen suuhygienistin toimi on vasta perustettu. Toimenkuvaan kuuluu myös välillä hammaslääkärin avustamista. Toimeen sisältyvät tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä, sillä kuntakeskusten välillä on 45 kilometriä matkaa ja julkinen liikenne on olematonta.

Palkkaus on KVTESin mukainen. Aloitussijoituspaikka on Savukoski, työntekoalueena on kuitenkin koko kuntayhtymän alue. Tehtävään valitun on ennen työsopimussuhteen vastanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Asunnon hankinnassa avustetaan.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Merja Hakala p. 040-5638424 merja.hakala@pelsavu.fi

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on toimitettava Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän hallitukselle 16.2.2022 klo 13 mennessä osoitteeseen Sodankyläntie 202 A, 98500 PELKOSENNIEMI. Kuoreen tunnus -Suuhygienistin toimi tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@pelsavu.fi. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:merja.hakala@pelsavu.fi