Avoin hakemus, Kokkolan Halpa-Halli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021
  • Hae viimeistään 31.12.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Itsenäisenä, ketjumaista toimintamallia toteuttavana yrityksenä HalpaHalli pystyy tarjoamaan hyvin monenlaisia työtehtäviä vähittäiskaupan alalta. Myymälöiden lisäksi oma-aloitteisia, pirteitä ja osaavia työntekijöitä tarvitaan logistiikkakeskuksessa ja pääkonttorissa. Myymälässä työskentelyn lisäksi pääkonttorissa on mahdollista työllistyä vaikkapa taloushallinnon tehtäviin, ict-osaajaksi tai osto-organisaatioon. Logistiikkakeskuksessa työskentelee esimerkiksi kerääjiä, trukkikuskeja, kuljettajia ja tuotteiden tarkastajia.

Logistiikkakeskuksen mahdollisiin avoimiin tehtäviin voit hakea Baronan työhaun kautta: Avoimet työpaikat (barona.fi)

HalpaHalli tunnetaan yrityksenä, jossa henkilökunnan vaihtuvuus on pieni ja jossa työntekijöillä on takanaan pitkiä työuria yhtiön palveluksessa. Tämä kertoo omaa kieltään siitä, että henkilökunta on sitoutunutta ja viihtyy työssään.

Ratkaisevinta on asenne. Työntekijöillä, jotka soveltuvat asenteeltaan omiin tehtäviinsä, on mahdollisuudet edetä ketjussamme kykyjensä mukaan entistä vaativampiin tehtäviin. Vakituisten työpaikkojen lisäksi HalpaHalli tarjoaa nuorille runsaasti työharjoittelupaikkoja.

Mikäli juuri nyt ei ollut sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Tule rakentamaan menestystä kanssamme. Teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi merkityksellistä ja hyvää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä palvelu syntyy henkilöstömme tyytyväisyydestä.

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. HHKeittiöt palvelevat asiakkaita 11 paikkakunnalla tarjoten monipuolisen lounaan lisäksi listaruokia sekä kahvilapalveluja. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/avoin-hakemus/Zqwl2m