Yrittäjä, Upu's Bistro Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Itä-Lapissa tuntureiden ja järvien keskellä sijaitseva Kahvila-Ravintola Susa's Bistro hakee uutta yrittäjää!

Myytävänä täysin valmis paketti, jossa mahdollisuus laajentaa toimintaa. Mahdollisuus ostaa kahvilan tilat (liikehuoneisto-osake), kesäterassi, koneet ja kalusteet sekä kaikki reseptit. Tai sitten vaikka vain liiketila. Mahdollisuus laajentaa esimerkiksi lisäämällä leipomotoimintaa. Katutasossa 83 m2, alakerta 93 m2, yhteensä 176 m2. Kaikki liiketoimintaan liittyvät tiedot käydään uuden yrittäjän kanssa yhdessä läpi ja opastetaan uusi yrittäjä alkuun.

Kahvila-Ravintolan arki on pyörinyt yhden yrittäjän voimin, mutta esimerkiksi yrittäjäparin olisi helppo laajentaa toimintoja ja lisätä palveluja nykyisestä. Toimintaa on yrityksen koko kymmenvuotisen historian ajan kehitetty. Vakioasiakkaiden lisäksi ohikulkijat ja turistit ovat paikan löytäneet ja asiakkaat vierailevat Susa's Bistrossa kauempaankin.

Käytämme paljon itse kasvatettuja kasviksia, itse pyydettyä kalaa sekä lähituottajien tuotteita lounaalla ja leivonnaisissamme. Myös kasvis/vegaanituotteita ja lounaat gluteenittomia ja laktoosittomia.

Jos olet kiinnostunut jatkamaan Susa's Bistron toimintaa ota yhteyttä tai poikkea vaikka paikanpäälle niin keskustellaan mahdollisuuksista!

Hae työpaikkaa osoitteesta