Experience

Kiinteistönvälittäjä LKV

Huoneistoketju Oy LKV
12/2012 -
"
Kiinteistönvälittäjän työ. Kohteiden hankinta ja myynti, kohteiden valokuvaus, jota varten hankin ammattilaiskaluston: kamera täyskennoinen Sony A7R + iso arsenaali objektiiveja. Työssäni olen kehittänyt media-alan osaamistani erityisesti valokuvauksen ja kuvien käsittelyn osalta. Hankin myös vuosilisenssin Adobe Photoshop CC -ohjelmaan, josta on aina käytettävisssä Photoshopin tuorein versio.

Toimittaja/Toimitussihteeri

Sanomalehti Pohjolan Työ
11/2001 - 12/2011
"
Toimittajan, toimitussihteerin ja valokuvaajan tehtävät. Juttujen teko, valokuvaus, sisällön suunnittelu ja toteutus, internet-päivitykset, materiaalien ja avustajien aineistojen editointi, lehden taitto. Ohjelmat: InDesign ja Photoshop.

Toimittaja

Koillissanomat
8/1999 - 10/2001
"
Toimittajan ja valokuvaajan tehtävät. Juttujen teko, valokuvaus, sisällön suunnittelu ja toteutus, materiaalien ja avustajien aineistojen editointi.

Toimittaja

Oy Yleisradio Ab
2/1996 - 7/1999
"
Radiotoimittajan määräaikainen työ Yleisradion/Radio Suomen Kuusamon aluetoimituksessa, vastuualueena Koillismaan alueen uutisointi. Suorat ja nauhoitetut/editoidut radio-ohjelmat, uutiset ja ajankohtaisraportit. Digitaalinen äänenkäsittely.

Language skills

  • SuomiNative speaker
  • EnglantiExcellent
  • RuotsiSatisfactory

Skills

JournalismiJournalistinen kirjoittaminenKuvajournalismiUutistyöhenkilöhaastattelutReportaasitReportaasikuvitusDigitaalinen valokuvausRadiotyöAdobe CS PhotoshopAdobe InDesignTekstinkäsittely, MS WordTiedotustyöTiedotusmateriaalitAsiakaslehdetHenkilöstölehdetInternet-julkaisutkiinteistönvälitysReal Estate PhotographyKiinteistöjen valokuvausTuotevalokuvausPotretitMediamarkkinointiJournalistinen suunnitteluJournalistinen esimiestyöToimitussihteeriPolitiikan tuntemusTalousjournalismiKiinteistövalokuvausMarkkinointiviestintäSisäinen ja ulkoinen tiedotusOrganisaatioviestintäTiedotustilaisuudet ja -tapahtumatMarkkinointimateriaalitKirjapainoprosessin hallintaMarkkinointistrategiaPrinttimainontaLehdistösuhteetSosiaaliset mediatProjektinhallintaTiimityöskentelyPäättäjäsuhteet

Education

Ei tutkintoa

Oulun yliopisto
9/1980 -
Arts and Sciences
University
"
Suomen kieli ja kirjallisuus, opinnot jäivät kesken, kun siirryin toimittajan työhön.
Kauppakamari
11/2015 - 12/2015
"
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

Work samples

Oma Flickr-tili
Flickr-kuvavirrastani on ladattavissa/ostettavissa julkaisukelpoisia ja -kokoisia valokuvia. Kuvagalleriat täydentyvät koko ajan. Julkaisuoikeuksista voitte ottaa yhteyttä joko sähköpostiini auvovetelainen@gmail.com tai puhelimitse p. 040-5067326.
Pinterest
Pinterest-tililleni kerään kuvia ja linkkejä minua kiinnostavista aiheista.
500px
Ammattilaisten sivusto, josta asiakkaat voivat ostaa kuvia.