Experience

Järjestelmätuki

Carlsberg Sverige AB
11/2017 - 8/2019
"
Vastuullani oli juomalaitekeskusvaraston SAP ECC:n kehittäminen toimittajasopimusten ja materiaalihalinnan osalta sekä uuden hankintatoimintamallin luominen, testaaminen ja käyttöönotto. Vastasin lisäksi MS Excel -raportointityökalujen suunnittelusta ja käyttöönottosta hankintatarpeen, laitekunnostuksen ja investointiseurannan osalta sekä lisäksi materiaalitietokannan perustamisesta.

Toimenkuvaani kuului olennaisesti kattavan ohjeistuksen luominen materiaalihankinta- ja hallintaprosesseihin sekä loppukäyttäjäkoulutus. Olennaisena osana oli yhteydenpito toimittajiin. Kehitin myös sisäisen Textalk-verkkokaupan rakennetta, toiminnallisuutta ja saldoseurannan päivitystyökalun.

Varastopäällikkö

Oy Sinebrychoff Ab
2/2001 - 2/2017
"
Vastuullani oli Laitepalvelun koti- ja ulkomaiset juomalaite-, varaosahankinnat. Tehtäviini kuuluivat myös materiaalien järjestelmätietojen ylläpito sekä organisaatiolle tiedottaminen. Tein tiivistä yhteistyötä markkinoinnin, ostoreskontran sekä tieto- ja taloushallinnon kanssa.

Vastasin laiteomaisuuden ja -hankintojen sekä investointibudjettien seurannan MS Excel -raportoinnista. Toimenkuvaani kuuluivat lisäksi laitegrafiikoiden koordinointi, materiaalihallintasovellusten suunnittelu ja loppukäyttäjäkoulutus sekä ravintolalasihankinnat 2 vuoden ajan.

Työsuhteeni alkupuolella vastasin varaston esimiehenä muun muassa varaston logistiikasta kokonaisuudessaan sekä inventoinneista.

Varastopäällikkö

Coca-Cola Juomat Oy
4/1999 - 1/2001
"
Vastuullani oli Laitepalvelun juomalaitevaraosien koti- ja ulkomaiset hankinnat, työkalu- ja tarvikeostot sekä ostolaskujen tarkastus. Lisäksi toimin varaston esimiehenä vastaten varaston logistiikasta.

Language skills

  • SuomiNative speaker
  • EnglantiGood
  • RuotsiSatisfactory