Experience

Rehtori

SFV
11/2015 -
"
Vastaan suomenruotsalaisessa säätiössä kaikesta toiminnastamme joka kohdistuu kouluihin, opiskeluun ja tutkimuksiin liittyviin projekteiin. Kansainväliset yhteistyöprojektit sekä sisäiset kehityshankkeet, strategia ja sen läpivienti ovat myös keskeisiä työtehtäviä. Tiimini sijoittuu kolmelle paikkakunnalle ja kannan budjetti vastuun toiminnasta.

Toimitusjohtaja

InSix Oy
5/2011 - 11/2018
"
Toimin pienen business coach ja konsultointi yrityksen toimitus johtajana. Vastaan myynnistä, tarjonnasta sekä markkinoinnista

Vicepresident Strategic Accounts, EMEA

ArcSoft inc.
9/2011 - 9/2013
"
Vastasin kamera ja multimedia teknologioiden lisenssoinnista ja myynnistä Euroopassa oleville Strategisiin Asiakkuuksiin.

Pääkonttori oli Californiassa ja R&D Hangzhou Kiinassa. Tämä edellytti minulta paljon oma-aloitteisuutta ja joustavuutta saadakseni myyntini toteutettua ja niihen liittyvät projektit implementoitu sovitusti.

Director of Global Ecosystems

Nokia
6/2001 - 9/2011
"
Vastasin globaalisti liiketoiminnan kehityksestä sekä partnereiden pitkäjänteisestä strategisesta kehityksestä. Loin DEX (Device Experience) allianssi strategian ja rekrytoin 18 alliance manageria 8 eri toimipisteellä ja toimitin yli 300 projektia markkinoille 2½ aikana.
Saavutuksieni sekä saamani 360 arvionti tulosten pohjalta Nokia HRD rekrytoi, koulutti ja nominoi minut sisäiseksi mentoriksi ja business coachiksi.

Viimeisessä roolissani vastasin NFC teknologian ekosysteemin rakentamisesta, loin Nokian strategiat sekä johdin allianssi työtä avain partnereita kohtaan.

Microsoftin ostaessa Nokian kävi ilmi että Windows alusta ei tue NFC teknologiaa. Tästä johtuen koko tiimilleni tarjottiin eropaketin jonka otin vastaan ja käytin sen InSix Oyn perustamiseen.

Johdon ja henkilöstön valmennuskonsultti

WM-data HumanPro
6/2000 - 6/2001
"
Vastasin tiimistä (8 henk) joka tuotti ja toteutti räätälöytyjä valmennus kokonaisuuksia kansainvälisille asiakkaille. Erään suuren projektin päättyessä Nokia rekrytoi minut palvelukseensa.

Language skills

  • SuomiNative speaker
  • RuotsiNative speaker
  • EnglantiNative speaker
  • SaksaBasics
  • NorjaBasics

Skills

Esimiestaidot, henkilöjohtaminenkansainvälinen liiketoiminta ja strategiaLiikkeenjohdon konsultointibusiness coachingBusiness to business-myynti ja markkinointiOperations & Process Development

Education

MBA

University of Cumbria
1/2012 - 11/2014
Business
University
"
Pääaineena Leadership and Sustainability.

Lopputyöni otsikkona on "3D Performance management as a competitive edge"

Pedagogie Magister

Åbo Akademi
9/1984 - 5/1989
Pedagogics and education
University
"
Kasvatus tieteiden maisterin tutkinnon lisäksi olen myös suorittanut opetushallituksen tutkinnon rehtorin pätevyydestä.

Lisäksi olen myös suorittanut Suomen Valtion Kielitutkintalautakunnan kokeen Suomen kielen täydellisestä hallinnasta.

Work samples

LinkedIN profiilini
Lisätietoja minusta.

Contact information