Kesätyö – mitä se sinulle merkitsee?

Kerro, mitä kesätyö sinulle opettaa tai on opettanut ja voit voittaa Beats Solo3 Wireless Bluetooth -kuulokkeet!

Additional

The winner will be informed in person via email.

Base
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

..

Kesätyö

Opin ensimmäisellä kesänä kun olin töissä että raha todellakin pitää ansaita eikä äidin pussista kaikkea ostella. Opin myös myöhemmin mitä työelämä todella on.

2

timppa

Kesäduuni

Kesätyö opetti itsenäisyyttä.

3

Tabasco

Kesätyö

Kesätyö kokemuksista oli todella paljon apua sen tunnistamisessa mitä "oikeasti" halusi tekemään...

1

jameva

kesätyö sahalla

kesällä auringonpaisteessa opetti sitkeyttä jaksaa

4

Tikaram

Kesätyö

Olen ollut kesätöissä 15-vuotiaasta saakka. Kesätyö oli tärkeää erityisesti kun kaveritkin olivat töissä. Opin ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Raha oli plussaa muttei varsinainen syy mennä töihin.

2

Venttu

Kesätyö

Rahankeruuta, poismuutto kotoa edessä syksyllä!

4

Antero

Kesätyö

Kesätyö merkkaa mulle rahaa, ja mielekästä hommaa osaksi kesää.
Kyllä maistuvat lomapäivät hyviltä, kun takana linjastolla ahertamista.

2

Tellervo

Kesätyö

Kesätyö merkitsee rahan tuloa, olemalla osana yhteiskuntaa
maksamalla verot ja kerryttämällä tulevaa eläkettäni

3

Mami

Muista säilyttää kaikki dokumentit

Kauan sitten: verottaja ei ollut saanut kesätyönantajalta tietojani. Mutta onneksi olin säilyttänyt työnantajan käsin tekemät ns. tilinauhat ja teinariin (=kalenteriin) laittanut työajat. Nämä riittivät verottajalle minun osaltani ja kertoivat, että minulla ei ole huolta, he hoitavat loput. Asiat sujuivat lopulta ihan hyvin. Mutta olen vastekin muistanut säilyttää paperit.

3

V

Kesätöistä saa...

..kokemusta, näkemystä, kasvamista, oppia vastuun otosta ja työelämän pelisäännöistä, tienestiä, jalkaa oven väliin. Hyvällä tuurilla ystäviäkin. Omat kokemukset positiivisia, ja kohta vuorossa oman jälkikasvun ohjaaminen ohjastaminen näissä asioissa.

4

TAKI

Kesätyö - mitä se sinulle merkitsee?

Olin nuorena ollessa usein kesätöissä erilaisissa yrityksissä harjoittelijana ja kesälomasijaisena. Työ opetti minulle hyvin paljon sosiaalisuutta ja kykyä olla yhteistyössä eri-ikäisten ja erilaisten henkilöiden kanssa. Kesätyöt jäivät hyvin muistiini ihanina jaksoina elämässä.

3

Masa66

Kesätyö

Tein aikanaan kesätöitä osa-aikaisena myyjänä lehtitalossa. Se työ opetti, että pitää olla kärsivällinen ja odottaa tilauksia, kyllä ne viimein sieltä tulevat.

2

AnnaMee

Kesätyö hoivakodissa

Ylioppilaskevääni jälkeen sain kesätyöpaikan kaupungin hoivakodista hoitajaharjoittelijana. Toimenkuvaani kuului asukkaiden auttaminen pukeutumisessa, syämisessä, liikkumisessa sisällä ja ulkona. Työhöni kuului myös asukkaiden kanssa seurustelu mm.lukeminen tai ihan vaan keskustelu. Tapasin työssäni mielenkiintoisia persoonia ja opin ymmärtämään jollain pienellä tavalla myös toisten erilaista elämänkohtaloa, kaikki asukkaat eivät olleet iäkkäitä vaan siellä saattoi asua myös nuorempia esim.onnettomuuksissa liikuntakykynsä menettäneitä henkilöitä. Paitsi empatiaa , opin tuossa työssä myös työelämän perustaitoja kuten täsmällisyyttä ja kykyä toimia sääntöjen mukaan sekä työyhteisössä toimimista. Oli upeaa saada työskennellä eri-ikäisten ja -taustaisten ihmisten kanssa.

4

Bluemama

(Ei aihetta)

Olen ollut onnekas, kun olen saanut tehdä monenlaisia kesätöitä jo hyvin nuoresta saakka. Jokainen työpaikka on opettanut vastuuta ja sosiaalisuutta ja arvostamaan työntekoa.

1

workman

Kesätyö

Kesätyö merkitsee letkeää ajankulua hyvässä porukassa. Sisällä ja ulkotöissä 😀👍

Pages