Mitä työ sinulle merkitsee?

Kerro, mitä työ sinulle merkitsee ja voita 200 euron lahjakortti lippupalvelu Ticketmasteriin!

Kilpailu on voimassa 30.11.2017 asti.

Additional

The winner will be informed in person via email.

Base
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Työnarkomaani?

Mielenterveys tallessa

Työ merkitsee minulle järjen pysymistä päässä. Työttömänä tulisin hulluksi ilman mitään järkevää tekemistä. Työ merkitsee minulle tärkeyden tuntua, mahdollisuutta olla hyvä siinä mitä teen. Sekä tietenkin toimeentuloa.

1

Pände

Työ

Sairauksien kautta ensin työkyvyttömyyseläkkeelle ja siitä vanhuseläkkeelle.Raskasta työtä tein ja se jätti jälkensä.

0

Mummi

Mitä työ minulle merkitsee

Hei,
Olen yli 60 vuotias mummi ja jokainen päivä minkä saan tehdä työtäni on minulle suuri ilo. Olenkin lapsilleni opettanut, että " Ain laulain työtäs tee" tyylin. Laulun ei tarvitse kuulua, se on sydämen asenne siihen työhön minkä olen saanut.
Työpäivät ovat mielenkiintoisia ja antoisia - 9 tunnin jälkeen jäisin mielelläni vielä soittelemaan.

1

10.8 euroa

(Ei aihetta)

Nykyinen työ ei ole minulle kutsumus eikä toiveammatti. Kuitenkin käydä tekemässä ne työt on minulle parempi vaihtoehto kuin olla työtön.

1

Terttu

Työ

Työ merkitsee minulle paikkaa, jossa voi hengittää. Kotona on liikaa ongelmia, mitä miettiä. Töissä voi keskittyä työntekoon. Töissä on tärkeä, kuuluu johonkin, on osa ryhmää. Töissä on mahtavat työkaverit joiden kanssa työ ei eded tunnu työltä. Olen onnekas.

1

Jasse

Työn ilot

Työ ei merkitse mitään muutakuin vapaa-ajan menetystä ja elantoa. Teen duunia vain ja ainoastaan palkan eteen. Elän ja nautin vapaa-ajalla. En ole oma itseni töissä.

0

Karoliina95

Baarimikon työ

Työskentelen baarimikkona, ja rakastan työtäni! Työni merkitsee minulle luovuutta, esim silloin kun saan tehdä asiakkaalle drinkin, johon saan itse päättää mitä laitetaan. Monet ihmiset juttelevat minulle tiskillä, ja kertovat asioitaan, elämäntarinoitaan tms. Jotkut tulevat pelkästään teellekin, ihan vain minulle juttelemaan, koska heillä ei ole muita. Mulle tulee todella hyvä mieli, kun saan asiakkaat iloisiksi ja välillä heidän päivänsä parantumaan sillä, että neuvon parhaani mukaan, juttelen tai edes kuuntelen

0

one

Työ on kutsumus

Jos ansiotyö ja kutsumustyö edes osittain kohtaisivat, merkitsisi työ onnellisuutta. Jos työ on vain leivän hankkimista, se on elämän tyhjäkäyntiaikaa. Jos työ on ainoastaan kutsumuksen täyttämistä, se tosin antaa mielihyvää hetkittäin, mutta luo stressiä ja ahdistusta taloudellisen epävakauden tähden. Toivon siis, että jo ennen eläkeikää löytäisin tyydyttävän yhdistelmän. Ja että moni muukin löytäisi.

0

Arpiaiska

Työ merkitsee minulle....

En olisi ikinä uskonut,että löytäisin unelmatyöni lähestyessäni 50 v rajapyykkiä. Kaksi vuotta sitten ystäväni jakoi facebookissa työpaikkailmoituksen ja sinne oli lisäkseni hakenut 200 muuta innokasta. Pääsin haastatteluun ja nyt olen ollut unelmatyössäni jo vähän yli 2 vuotta 😊Aina täytyy vaan uskaltaa 😊😊

0

vappumoonika

(Ei aihetta)

Ansaitsemiskeino, tapa tuntea itsensä tarpeelliseksi, tapa ilmaista itseäni

1

Toivo

Mitä työ merkitsee

Minulle työ merkitsee sitä, että saan tekemästäni työstä vastineeksi rahaa, jota voin käyttää talouteni ylläpitoon. Mielekkäämpää työnteosta tekee se, että tykkään tekemästäni työstä.

1

Teva

Työ

Olen 40 vuotias ja kouluttauduin uudelleen 36 vuotiaana. Olen hoitoalalla ja 2.5 vuotias lapsi perheessä. Työ vie kaiken ajan...olen sijainen lähihoitajan työssä. Vaikeaa löytää porissa vakituista työsuhdetta,joka paikassa sijaisuuksia. Silti teen työtä mitä rakastaa,mutta millä hinnalla? Sijainen ottaa vastaan työt mitä tarjotaan vaikka haluaisi viettää aikaa myös lapsien ja perheen kanssa.

1

Teva

Työ

Olen 40 vuotias ja kouluttauduin uudelleen 36 vuotiaana. Olen hoitoalalla ja 2.5 vuotias lapsi perheessä. Työ vie kaiken ajan...olen sijainen lähihoitajan työssä. Vaikeaa löytää porissa vakituista työsuhdetta,joka paikassa sijaisuuksia. Silti teen työtä mitä rakastaa,mutta millä hinnalla? Sijainen ottaa vastaan työt mitä tarjotaan vaikka haluaisi viettää aikaa myös lapsien ja perheen kanssa.

1

Jansku

Työn merkitys

Töissä tärkeää on saada tehdä työtä, jonka osaa ja jossa voi oppia uusia asioita! Työkaverit ja yhteiset kahvi- ja lounastauot on myös hyvin tärkeitä, samoin yhteistyö asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Palkka on tärkeä; olen ollut monessa palkattomassa työssä, jonne TE-toimisto on minut työttömänä työnhakijana lähettänyt: se tuntuu kurjalta: teen samaa työtä kuin muut, mutta saan vain 9 euron kulukorvauksen ja työttömyyspäivärahan. On kurjaa, kun työpaikalla on ihmisiä kuin eri kastia. Mutta silti teen mieluuummin töitä ilman palkkaa kuin makoilen kotona!

1

Rose

(Ei aihetta)

Työn kautta voi toteuttaa unelmia.

Pages