Jouluna töissä? Kerro kokemuksistasi!

Oletko kenties tänäkin jouluna töissä, kun muut lomailevat? Pääsetkö joulutunnelmaan myös työpaikalla? Kerro fiiliksistäsi ja voita Nespresso Expert Milk -kahvikone!

Additional

The winner will be informed in person via email.

Base
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prize
0

EEv

(Ei aihetta)

En ole tänä jouluna töissä, sillä teen nykyään normaalia päivätyötä. Parikymppisenä kuitenkin usein tein kahvilavuorot jouluaattona, jotta perheelliset pääsivät joulunviettoon. Jouluaatolta ei juurikaan kahvila-alan TESillä lisää liksaa herunut, mutta tunnelma oli kieltämättä omansa. Tunnelmalliseen kahvilaamme tuli jouluaattona eläkeläispariskuntia keskenään joulunviettoon, osa kävi joulukahvilla esimerkiksi hautavisiitin yhteydessä. Aattopäivät olivat lyhyitä ja hiljaisia työpäiviä.

0

Fortune

Joulua ei töissä

En ole jouluna töissä, kuten en koskaan aiemminkaan perheellisenä ole ollut. Pyysin joulunpyhiä ajoissa vapaaksi, koska olimme varanneet reissun jo aiemmin kuin pääsin nykyiseen työhöni. Toisaalta voisin olla joulunpyhinä töissä, jos viettäisimme joulua kotikaupungissa. Toki haluan olla paikalla kun syödään perheen kanssa yhdessä ja avataan lahjoja. Olen ollut jouluna töissä, kun olin 18-vuotiaana ulkomailla. Silloin joulu ei tuntunut joululta, vaikka Englannissa on ehkä vieläkin enemmän perinteitä kuin Suomessa. Pikkujoulut oli kyllä hauskat crackereineen ja ilmapallojen tiputuksineen. Joulu on tärkein juhla itselle, joten mielellään silloin kyllä on vapaalla ja perheen kanssa.

0

sissi

Töissä jouluna

Nuorena aikuisena olin useammankin kerran töissä jouluna, vaikka se ei ensin innostanut niin jännästi löytyi se joulun tunnelma töissä ja nyt muistelen niitä jouluja suorastaan kaipauksella :)

0

tiltu

(Ei aihetta)

Olen yleensä joka vuosi, ainakin osan joulua töissä. Hoitoalalla pääsee kyllä työssä olleessaankin joulutunnelmaan.Kyllä ne pyhätyökorvauksetkin saa haluamaan olla pyhinä töissä.

1

Pele75

Jouluna töissä?

Postissa jouluna on tullut töitä paiskittua monesti paljonkin, kun silloin sitä riittää!

0

Peppi

Kaupassa ja ravintolassa palvellaan joulunakin

En ole mikään henkeen ja vereen jouluihminen, joten ei ole koskaan harmittanut ollenkaan olla töissä jouluna. Tunnelma on jotenkin erityinen ja myönnettäköön, että pyhälisät ovat mukava bonus.

0

K

(Ei aihetta)

Jouluna töissä on kivaa! Kiireet on jo suurimmalta osalta ohi, ja asiakaspalvelussa asiakkaat ovat leppoisalla tuulella ja kaikilla hyvä mieli.

0

aa

(Ei aihetta)

Olen ollut muutaman kerran. Teen mielelläni ainakin päivisin töitä, Illalla on kivempi viettää joulua kotona :)

0

Töissä

Välipäivät töissä

Tänä jouluna voi hyvin ne kaksi päivää ollakin töissä ja lähteä jonkin verran aikaisemmin kuitenkin saldona käyttäen. Päivätylläkään toki helpompi tehdä välipäivät töitä.

2

Moona Paananen

(Ei aihetta)

Olen töissä mutta se ei haittaa, tulee nähtyä monenlaisia jouluja kun kierrän kotihoidossa vanhusten luona.

0

Syvä huokaus

Nyt sentään joulu!

En sentään ole ikinä aattona joutunut töissä olemaan, mutta pari viime vuotta on mennyt minijoululla. Esimerkiksi viime vuonna olin aatonaattona yhteentoista illalla töissä. Ja totta kai suku tuli meille syömään aattona jouluruokaa. No sitten taas Tapanina säntäsin töihin. Nyt katselin työvuorolistaa iloisin silmin, kun sattuu tulemaan ainakin neljän päivän vapaa!

0

Matkaopas

Palmun alla

Matkaoppaana joulutkin kuluvat töissä. Se ei ole koskaan minua haitannut, lomalla ihmisiltä löytyy joulumieltä ja iloa, kun siivouksista ja ruuanlaitosta ei tarvitse stressata

1

Jokunen

Järjestyksenvalvonta

Ennen opiskelemaan lähtemistä toimin järjestyksenvalvojana ja näissä hommissa ei voisi olla parempaa aikaa olla töissä kuin Jouluna.

Päivä perheen kanssa ja illalla mitä rennoimpaan ympäristöön töihin. Kaikilla on hauskaa ja juhlan johdosta porukka myös erittäin iloisia.

0

mixu

jouluna töissä

en tänä jouluna...paikat niin romuna ja kasvainkin leikattiin...sairaslomaa helmikuun loppuun

1

Anja Munnukka

Koulu ja joulu

Kun en kerran ole alakoulusta pääsyt vielä liki kuusikymppisenä, niin saan täällä nauttia ihanat joulupuurot ja -lounaat, adventtikirkon ja joulujuhlat, sekä vielä koululaisten pitkän joululoman!

Pages