(Removed from publishing)

Yritysmyyjä Teho Filter Oy:lle
Uniflex

Original publication date 7.12.2018

Teho Filter Oy on Pohjois-Pohjanmaalla Sievissä toimiva suomalainen suodatintehdas. Nykyaikaisissa toimitiloissamme kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita suodatinratkaisuja sekä kotimaisille että kansainväliselle alansa johtaville yrityksille. Asiakkaitamme ovat tunnetut kone- ja laitevalmistajat, joille tuotamme suodattimia niin ensiasennukseen kuin alkuperäisvaraosiksi. Lisätietoja yrityksestä www.tehofilter.fi

Haemme Teho Filter Oy:n palvelukseen asiakaslähtöistä

YRITYSMYYJÄÄ

Olet asiantuntija-organisaatiomme tärkeä lenkki. Vastaat asiakassuhteiden aktiivisesta luomisesta, ylläpidosta sekä kehittämisestä suunnitelmallisesti Suomessa, tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Työ pitää sisällään myös tarjouksien tekemistä sekä sopimusneuvotteluja. Autat asiakkaitamme löytämään soveltuvat suodatinratkaisut tarpeiden mukaan ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen. Asemapaikka valitun henkilön asuinpaikan mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, työkokemusta teollisuuden asiakassuhteiden hoitamisesta, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita. Arvostamme englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
                     - kilpailukykyisen kuukausipalkan ja henkilöstöedut
                     - hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
                     - kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin


Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 26.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!