(Removed from publishing)

Yritysasiakasneuvoja
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Original publication date 27.11.2018

Accountor Finago

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 220 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Esittely

Accountor Finago hakee kokoaikaista

YRITYSASIAKASNEUVOJAA

vakituiseen työsuhteeseen talousohjelmistojen käyttötukeen.

Jos olet aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen, jonka lämpö ja hymy välittyy asiakkaille niin puheesta kuin myös kirjoitetusta tekstistä, älä aikaile vaan hae nyt!

Työtehtävät

Työssäsi pääset osaksi kovaa vauhtia kasvavaa asiakaspalvelutiimiä, josta löytyy motivoituneita – sekä uraansa aloittelevia että erittäin kokeneita – ohjelmistoalan ja taloushallinnon ammattilaisia. First line asiakaspalvelutehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden ohjeistaminen ja neuvominen Procountor ja Tikon -ohjelmistoihin liittyvissä asioissa niin puhelimitse kuin myös sähköpostitse ja pikaviestiohjelman välityksellä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien, kuten kirjallisten ohjeistuksien, tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi pääset ottamaan osaa Finagon työkalujen ja toimintatapojen kehittämiseen.

Edellytykset

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea asiakaspalvelutyössään ratkaisunhaluinen, systemaattinen ja aikaansaava sekä utelias omaten reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan.

Joustavuus, itseohjautuvuus ja kiireen- sekä muutoksensietokyky ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä. Asiakaspalvelussa ei kaikkiin tilanteisiin aina ole olemassa valmiita ohjeita, jolloin omatoimisuus ja halu löytää juuri kyseiselle asiakkaalle sopiva ratkaisu ovat tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia tekijöitä.

Tehtävässä korostuvat tämän lisäksi hyvät suullinen ja kirjallinen ilmaisu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Roolissa pärjätäksesi sinulla tulisi olla

- Halua tuottaa erinomaista asiakaspalvelua sekä aiempaa kokemusta puhelin- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä
- Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvan englannin kielen taito

Katsomme eduksi:

- Sujuvan ruotsin kielen taidon
- Kaupallisen koulutuksen ja/tai aiemman kokemuksen esim. pankki-, ohjelmisto- ja/tai taloushallinnon alalta
- Aiemman kokemuksen Procountor ja Tikon -taloushallinnon ohjelmistojen käytöstä
- Aiemman kokemuksen Zendesk -tikettijärjestelmän käytöstä

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Keitä me olemme

Viihtyisä ja mukava toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana Asiakaspalvelu-tiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapojamme ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna.majava@poolia.fi, p. 040 7791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tapaat meidät myös #contactforum messuilla 24.1.2019 @ Helsingin Messukeskus!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste