(Removed from publishing)

Yöhyllyttäjiä Alkolle
Alko Oy

Original publication date 22.10.2019

Oletko fyysisessä työssä viihtyvä yökyöpeli? Haemme juuri sinua jouluiseen hyllytysprojektiin Alkolle!

Tarjoamme loppuvuoteesi mukavan työrupeaman, jossa pääset käärimään hihasi osana rivakkaa työporukkaa. Tässä tehtävässä varmistat, että Alkon valikoima on asiallisesti ajan tasalla, kun ovet aamulla aukeavat. Huolehdit, että hyllyt ovat täynnä ja tuotteet löytyvät omilta paikoiltaan. Perusluonteeltaan työ on hyvin fyysistä ja se vaatii ripeää otetta ja kykyä omatoimiseen työhön tarttumiseen. Jos motivaatiosi ja asenteesi ovat kohdallaan, pääset tarttumaan tähän hyllytystyöhön erinomaisesti myös ilman aiempaa kokemusta.

Töitä on tarjolla Tampereella myymälästä riippuen 11.12-31.12.19 ja Nokialla ajalle 11.12-28.12.19. Palkkaus määrittyy Alkon oman työehtosopimuksen mukaisesti, ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tempaise itsesi joulutunnelmaan jo nyt ja varmista ettei joulua tarvitse odotella toimettomana – laita tonttumainen hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta! Halutessasi voit jatkaa meillä työskentelyä myös jousesongin jälkeen. Edellytämme sujuvaa suomen kieltä sekä täysi-ikäisyyttä.