(Removed from publishing)

Ympäristöjuristi
Teknologiateollisuus ry

Original publication date 7.6.2019

Teknologiateollisuus hakee vakinaiseen työsuhteeseen asiantuntijaa, jonka osaaminen painottuu ympäristölainsäädäntöön. Tehtävänä on erityisesti ilmastoa, energiaa ja ympäristöä koskevan lainsäädännön seuranta ja vaikuttaminen. Osallistut myös muiden kestävää kehitystä ohjaavien strategioiden, ohjelmien ja hankkeiden valmisteluun sekä strategisten kehitysprojektien toteutukseen.   

Tehtävässä toimit Teknologiateollisuus ry:n kestävän kehityksen -yksikön juridisena asiantuntijana. Työsuhteen alkuun sisältyy myös puolen vuoden jakso Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n palveluksessa vastaavissa tehtävissä. 

Olet oma-aloitteinen, joustava ja vastuullinen tiimityöskentelijä. Asiantuntijatyön tuloksellisuus ja laadukkuus ovat sinulle kunnia-asia ja olet halukas kehittämään ammattitaitoasi. Tartut myös mielelläsi uusiin asiakokonaisuuksiin ja olet hyvä hankkimaan ja jäsentämään tietoa. Toimit luontevasti jäsenyritysten ja elinkeinoelämän eri sidosryhmien kanssa, olet aktiivinen verkostoituja ja edistät yhteistyötä eri osapuolten välillä. 

Hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot ovat olennaisia tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta. Oletkin sujuva viestijä sekä kirjallisesti että esiintyessäsi erilaisissa tilanteissa ja kaikissa viestinnän kanavissa, myös englanniksi.  

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi oikeustieteen maisterin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta ympäristölainsäädännön parissa. Tehtävien hoidon kannalta kokemus säädösvalmistelusta sekä kansallisen ja EU-päätöksenteon tuntemus on eduksi. 

Tarjolla on näköalapaikka globaalisti kiinnostavien teemojen parissa teknologiayritysten ja vaikuttamisen lähtökohdista. Tulevaisuuden energia- ja ilmastoratkaisut sekä kiertotalouden ja vastuullisuuden synnyttämät tarpeet muokkaavat yritysten toimintaympäristöä ja haastavat uudistamaan bisnesmalleja samalla kun säästävät luontoa ja vähentävät päästöjä.  

Tehtävä tarjoaa merkittävän mahdollisuuden kehittyä kansainvälisesti merkittäväksi kestävän kehityksen asiantuntijaksi ja päästä vaikuttamaan suomalaisten yritysten menestykseen globaalissa toimintaympäristössä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiateollisuus ry:ssä johtaja Helena Soimakallio tiistaina 11.6. klo 8-10 ja perjantaina 14.6. klo 8-11, puhelin 040-5507706 ja sähköposti helena.soimakallio@teknologiateollisuus.fi. 

Lisätietoja EK:n jaksosta ja tehtävistä antaa johtava asiantuntija Tiina Haapasalo, puhelin 040-7631 482  ja sähköposti tiina.haapasalo@ek.fi.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 24.6. Jätä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi sekä vastaa yhteen videokysymykseen.