(Removed from publishing)

Ympäristöasiantuntija
Boliden Kokkola

Original publication date 7.1.2019

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

Ympäristöasiantuntijaa

Oletko innostava ja itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja saat asioita tapahtumaan? Tule meille ympäristöasiantuntijaksi!

 

Tehtävät

Toimit monipuolisissa ympäristöasioihin liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Sinulla on merkittävä rooli ympäristöjärjestelmän sekä ympäristönäkökohtarekisterin ylläpidossa ja kehittämisessä, minkä lisäksi vastaat ympäristöasioiden raportoinnista sidosryhmille.

 

Liikut sujuvasti tehdasympäristössä ja teet tiivistä yhteistyötä tehtaan eri osastojen, tiimien ja urakoitsijoiden kanssa. Osallistut ympäristöpoikkeamien käsittelyyn ja riskien arviointiin, avustat näytteenotossa, koulutat henkilöstöä ja toteutat sisäistä viestintäsuunnitelmaa. Tehtäviisi kuuluu osastojen jätehuollon kehittäminen sekä ympäristöasioihin liittyvän muutoksenhallinnan varmistaminen projektitöissä.

Oman alasi asiantuntijana pääset osallistumaan myös konsernin ja paikallisten sidosryhmien kanssa toteutettaviin projekteihin. Toimit ESQ-tiimissä ympäristöpäällikön alaisuudessa.

 

Koulutus ja vaatimukset

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa ympäristötekniikasta tai muulta tehtävään soveltuvalta alalta. Työkokemus ympäristöalan tehtävistä teollisuudessa tai viranomaistehtävissä lasketaan eduksi.

Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinulla on aktiivinen ja palveluhenkinen työskentelyote, hyvät yhteistyötaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

 

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle suuren yhtiön edut, mielenkiintoiset työtehtävät ja hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava työyhteisö.

Odotamme, että jaat perusarvomme (innokkuus, vastuullisuus ja sitoutuminen) ja osallistut aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön kehittämiseen. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.