(Removed from publishing)

Ympäristöasiantuntija / Kemijoki Oy, Rovaniemi
MPS

Original publication date 11.1.2019


Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja: 20 voimalaitoksellamme tuotetaan noin kolmannes maamme vesisähköstä. Tuottamallamme kotimaisella vesivoimalla hillitään ilmastonmuutosta. Yhdessä kumppaniemme kanssa olemme vesivoimaosaamisen kehittäjiä, työllistäjiä ja jokivarren yhteisöjen aktiivisia jäseniä.

Ympäristöasiantuntija

Tulet työskentelemään ympäristöasioiden asiantuntijatehtävissä. Osallistut laaja-alaisesti ympäristöasioiden suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen. Myös viranomais- ja muiden sidosryhmäyhteyksien hoitaminen ovat oleellinen osa tehtävää.

Toivomme sinulta:

  • kalabiologista osaamista
  • ympäristölainsäädännön tuntemusta
  • korkeakoulututkintoa, esim. FM/DI

Kehity vesivoiman huippuosaajaksi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, viihtyisän työympäristön sekä osaavan työyhteisön tuen. Arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti ja ottaa vastuuta, pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta löytää innovatiivisia ratkaisuja. Jos sinulla on mutkaton ja positiivinen ote työntekoon, sovit hyvin joukkoomme.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuskirje sekä CV:si hakupainikkeen kautta 30.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa MPS-konsultti Arto Savela, puh. 040 729 6600.