(Removed from publishing)

Yksikön johtaja
Mehiläinen

Original publication date 11.6.2019

Haemme

YKSIKÖN JOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Emiliaan ja Arvidiin.

Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja kehittämisestä varmistaen, että turvallinen ja ihmislähtöinen hoito ja hoiva toteutuvat. Panostamme voimakkaasti laadun kehitykseen ja visiomme on olla selkeä laatujohtaja hoivapalveluissa Suomessa. Laatulupauksemme on mahdollistaa yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaalle. Olet sitoutunut näihin Mehiläisen laatulupauksiin ja varmistat omalla esimiestyölläsi, että laatulupauksemme toteutuvat arjessa.

Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä asukkaiden, asukkaiden läheisten ja kunnallisten palveluntilaajien kanssa sekä markkinoit palvelujamme alueellisesti. Vastaat tehtävässäsi myös kodin taloudesta, pitäen huolta kodin asukashankinnasta ja henkilöstöjohtamisesta. Raportoit tehtävässä aluejohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. sairaanhoitaja tai sosionomi) sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Työssäsi käytät Hermione-työvuorosuunnittelujärjestelmää, DomaCare-asiakastietojärjestelmää ja muita tietokoneohjelmia, joten tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti yhdessä Suomen suurimpiin kuuluvassa hoiva-alan yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.6.2019.

Tervetuloa joukkoomme!

Mikko.Hamalainen@mehilainen.fi