(Removed from publishing)

Workplace Manager
Meyer Turku Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

WORKPLACE MANAGERIA


Tehtäviisi kuuluu

Workplace Managerina vastaat HR:n, IT:n ja kunnossapidon tehtäviä yhdistävästä toiminnosta, jonka tavoitteena on kehittää toimistotyön ja toimistotilojen käytön tehokkuutta ja tuottavuutta telakalla.

Vastuullisesi kuuluvat seuraavat kokonaisuudet:

  • Toimistoympäristöjen suunnittelun johtaminen
  • Toimitilojen kehittäminen siten, että ne tukevat telakalle ominaisia työskentelytapoja ja parantavat työn tehokkuutta
  • Toimistojen layout-piirustusten ja henkilömäärätietojen ylläpito
  • Työtapojen ja -menetelmien kehittäminen toimistotyössä
  • Uusien digitaalisten työskentelytapojen ja -järjestelmien määrittely
  • Toimistotilojen käyttöasteen mittaaminen ja kehittäminen

Toiminnallasi mahdollistat telakan toimitilojen kustannustehokkaan ja joustavan käytön sekä edistät koko telakan toimihenkilöiden työviihtyvyyttä ja työn tehokkuutta. Toimit uusien toimintatapojen viestinviejänä ja mahdollistat uusien käytäntöjen ja sujuvampien toimistotyön menetelmien käyttöönoton.


Toivomme hakijalta

Haemme henkilöä, jolla on näkemystä ja kokemusta toimistotyön kehittämisestä.

Erinomaiset yhteistyötaidot ja kommunikointikyky ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömät. Tehtävä edellyttää jatkuvaa tiedon keräämistä ja viestintää telakan henkilöstön sekä sidosryhmien kanssa.

Ymmärrys kiinteistötekniikasta tai kiinteistöliiketoiminnasta on eduksi.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jaakko Lehtinen
Kunnossapidon osastopäällikkö
+358 40 568 2107 (hakuaikana maanantaisin ja perjantaisin klo 14–15)
jaakko.lehtinen@meyerturku.fi