(Removed from publishing)

Walki Jakobstads sommarjobb för tjänstemän 2019
Walki Oy

Original publication date 7.1.2019

Walki Jakobstads sommarjobb för tjänstemän 2019

Walki Jakobstad erbjuder möjlighet till sommarjobb sommaren 2019. Vi erbjuder dig  intressanta och utmanande uppgifter samt möjlighet att bekanta dig med vår industri och Walki som arbetsgivare.

Sommarjobb erbjuds för tjänstemän inom följande områden:

Ekonomiavdelningen erbjuder jobb både inom inköps- och försäljningsreskontran. Sökanden behöver ha kunskap om redovisning, vara serviceinriktad, systematisk, god teamarbetare och ha ett gott sifferminne.

Supply Chain erbjuder utmanande uppgifter inom produktionsplanering, inköp och kundservice. Av sökanden önskas snabb inlärningsförmåga. För att lyckas med uppgifterna är både lagarbete och förmåga att arbeta självständigt viktiga.

laboratoriets sommarvikarier har hand om om kvalitetskontrollen i nära samarbete med produktionen.

Till produktionen behövs även sommarjobbare till förmansuppgifter. Som sommarmästare sköter du praktiska förmansuppgifter och stöder produktionen.

Om du är intresserad av att bli en del av Walkis yrkeskunniga team, kan du söka sommarjobb genom att fylla in ansökan senast den 3.3.2019 via följande länk

De flesta väljs under mars - april, men vi behandlar ansökningarna redan under ansökningstiden, så det lönar sig att lämna in ansökan så snabbt som möjligt.