(Removed from publishing)

Vuokrauspäällikkö, Sagax, Helsinki
Adecco

Original publication date 7.6.2019

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ, SAGAX FINLAND ASSET MANAGEMENT

 


Haemme Sagax Finland Asset Management Oy:lle myynnillistä ja tuloshakuista vuokrauspäällikköä pääkaupunkiseudulle vakituiseen tehtävään.

 

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja toivommekin löytävämme riveihimme uuden huippukollegan elokuun loppupuolelta alkaen vakituiseen tehtävään!

 

Mielestämme sovit hyvin vuokrauspäällikön tehtävään, jos sinulla on jo kokemusta onnistuneesta myyntityöstä, uusia ideoita, rohkeutta ja asiakas kirkkaasti ensimmäisenä mielessä. Tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja yritysasiakkaittemme kanssa ja kun teet tiiviisti töitä yhdessä kollegojen kanssa. Saat mahdollisuuden hyödyntää analyyttisiä kykyjäsi ja tarttua oma-aloitteisesti uusiin tilanteisiin, viedä asioita eteenpäin ja johtaa omaa työtäsi. Systemaattisella ja periksiantamattomalla tavalla työskennellessäsi myötävaikutat asiakkaiden toimitilakehitykseen. Työmme vaatii luovuuden lisäksi jatkuvaa organisointia ja suunnitelmallista tekemistä. Meillä kaikki ovat ylpeitä omasta työstään ja kantavat vastuuta tekemisestään, näitä toivomme myös uudelta kollegaltamme.

 

Kaupallisen osaamisen lisäksi ymmärrys kiinteistöjen teknisistä ratkaisuista on sinulle eduksi. Työkielinä ovat suomi ja englanti.

 

Vastuullesi saat Sagaxin omistamien kiinteistöjen vuokraukseen liittyvän tehtäväkokonaisuuden, jota hoidat yhteistyössä vuokraustiimin kanssa. Pitkäaikaiset kiinteistöpäällikkömme tekevät myös vuokrauksiin liittyen kanssasi tiiviisti yhteistyötä. Pääset ideoimaan kiinteistökohtaisesti toteutettavia markkinointiprojekteja, kontaktoimaan uusia potentiaalisia vuokralaisia ja esittelemään heille vapaana olevia tilojamme. Tässäkin tehtävässä – kuten useimmissa – on sekä vaihtelevuutta että toistuvaa rutiininomaista tekemistä nopeatahtisessa työympäristössä.

 

Jos tunnistat yllä olevasta tekstistä itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi tehtävään Adeccon sivuilla viimeistään 25.6.2019. Lisätietoja tehtävästä saat Adeccosta ajalla 10.-14.6. arkisin klo 9-10 välillä sekä 18.6. klo 16-17 Heidi Haikoselta, 050 3600160, heidi.haikonen@adecco.fi, sekä Suvi Ikolalta ajalla 24.-25.6., p. 046 8750107, suvi.ikola@adecco.fi

 

AB Sagax on kiinteistösijoitusyhtiö, joka investoi kaupallisiin kiinteistöihin erityisesti varasto- ja pienteollisuussektoreilla. Sagax omisti 31. maaliskuuta 2019 toimitiloja 2 919 000 neliömetriä jakautuen 530 kiinteistöön. Sagax on noteerattu Nasdaq Tukholmassa, Large Cap-listalla.
AB Sagax is a property company investing in commercial properties, primarily in the warehouse and light industrial segment. Sagax´s property holdings at March 31, 2019 amounted to 2,919,000 square meters, distributed over 530 properties. AB Sagax (publ) is listed on the Nasdaq Stockholm, Large Cap. Lisätietoja meistä:

www.sagax.fi
www.sagaxtilat.fi