(Removed from publishing)

Vuokrareskontran asiantuntija
Efima Oy

Original publication date 2.7.2019

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Etsimme nyt kiinteistöreskontran asiantuntijaa osaksi Efiman ulkoistuspalvelutiimiä. Tulet hoitamaan asiakkaillemme talous- ja vuokrareskontrapalveluja. Tämän lisäksi toivomme sinulta halua laajentaa omaa osaamistasi muihin taloushallinnon tehtäviin kuten esimerkiksi osto- ja matkareskontraan. Tämän lisäksi pääset osallistumaan järjestelmien käyttöönottoprojekteihin. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Esimerkkejä tehtävistä:

  • Vastike- ja vuokrareskontran hoitaminen sisältäen vuokrien ja vastikkeiden laskutus, saatavien valvonta, vuokravakuuksien hallinnointi ja perintäprosessin hoitaminen
  • Vuokrasopimusten hallinta ja tallennus järjestelmiin
  • Raportointi
  • Järjestelmien pääkäyttäjyystehtäviä
  • Asiakaspalvelu ja kiinteistöpäälliköiden tuki

Mitä toivomme sinulta:

  • kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti vuokrareskontrasta
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on suuri etu.
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi)
  • halua oppia uutta ja kehittää itseäsi
  • oma-aloitteista ja mutkatonta asennetta

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Ulkoistuksemme työntekijät nostavat ensimmäisinä esiin työkaverit ja -ilmapiirin asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Toiseksi tarjoamme monipuoliset ura- ja kehitysmahdollisuudet nopeasti muuttuvassa kasvuyrityksessä. Omaa työtään on mahdollista kehittää ja vastuuta saa ottaa, jos sitä itse haluaa. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tarjoamme työn mahtavalla näköalapaikalla ihan kirjaimellisesti: kattoterassillamme aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla nautit vaikkapa lounaan tai lasillisen kuohuvaa perjantaisin työpäivän päätteeksi.

Mitä seuraavaksi

Haasta itsesi ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 25.7.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipyilemättä!

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuusarvioinnin sekä case- tehävän. Kolmivaiheinen rekrytointiprosessimme viedään tämän tehtävän osalta läpi kokonaisuudessaan elokuun aikana ja toivomme, että tehtävään valittu henkilö voisi aloittaa tehtävässä viimeistään 1.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Laura Niini. Tavoitat Lauran tavoitat sähköpostilla laura.niini@efima.com. Puhelimitse tavoitat Lauran parhaiten 8. ja 9.7.2019 klo 9:00 – 11:00 ja 16-17.7.2019 klo 14:00-15:00 numerosta 040 774 7771.